Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVA U LIVERPOOLU

Je li ovo moguće? Nakon tri ozlijeđena stopera, redsima ozlijeđen i 'prilagođen' stoper

Liverpool v Manchester City - Premier League - Anfield
Jon Super/Press Association/PIXSELL
12.02.2021.
u 17:38

Tako gotovo sigurno niti Fabinho niti Jota neće igrati u osmini finala Lige prvaka u utorak protiv RB Leipziga, uz sve ostale ranije ustanovljene ozljede u teškoj sezoni Liverpoola

Engleski prvak Liverpool u poplavi ozlijeđenih igrača ostao je i bez brazilskog veznjaka Fabinha, koji zbog ozljede mišića desne noge neće igrati u subotu protiv Leicestera, najavio je u petak Jurgen Klopp.

"Fabinho neće biti dostupan", rekao je trener Liverpoola na konferenciji za medije, dodavši kako se i portugalski krilni napadač Diogo Jota neće vratiti na terene barem još dva do tri tjedna. Tako gotovo sigurno niti Fabinho niti Jota neće igrati u osmini finala Lige prvaka u utorak protiv RB Leipziga. 

Klopp je ove je sezone postavio velike zahtjeve prema Fabinhu (27), koji mora igrati stopera zbog izostanaka Virgila van Dijka, Joea Gomeza i Joela Matipa, koji su izgubljeni do kraja sezone. Kako je ostao bez Fabinha, Klopp će u obranu morati postaviti zimska pojačanja Ozana Kabaka i Bena Daviesa, pa bi dva braniča mogla debitirati u Leicesteru. Ne zna se koliko će dugo Fabinho ukupno izostajati s terena

Eliminiran iz FA kupa, Liverpool je pobijedio u samo tri od posljednjih jedanaest utakmica u svim natjecanjima i zaostaje ogromnih deset bodova za vodećim Manchester Cityjem.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije