Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PITANJU JE STOPALO

Ozlijedio se španjolski reprezentativac i igrač Man. Cityja

UEFA Europsko prvenstvo 2020, Hrvatska - Španjolska
Luka Stanzl/PIXSELL
14.10.2021.
u 18:42

Torres je zabio oba gola u pobjedi Španjolske 2-1 nad Italijom u polufinalu Lige nacija, ali je šepajući napustio teren u drugom poluvremenu nakon što je dobio udarac u nogu

Igrač Manchester Cityja i španjolske reprezentacije Ferran Torres ozlijedio je desno stopalo u utakmice Lige nacija protiv Italije, objavio je u četvrtak engleski prvoligaš.

Torres je zabio oba gola u pobjedi Španjolske 2-1 nad Italijom u polufinalu Lige nacija, ali je šepajući napustio teren u drugom poluvremenu nakon što je dobio udarac u nogu.

Također nije nastupio u nedjelju u finalu Lige nacija u kojem je Francuska slavila 2-1. 

City nije objavio koliko će dugo 21-godišnji Torres morati pauzirati zbog ozljede, ali španjolski mediji pišu da bi mogao biti odsutan s nogometnih terena i do šest tjedana. 

Manchester City u subotu igra prvenstvenu utakmicu protiv Burnleya.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije