Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJNI HRVATOM

Navijači opet udarili po vatrenom: 'Očajan si, umirovi se'

Lovren
Foto: Reuters
27.09.2018.
u 11:00

– Dobro je što sam se vratio nakon ozljede, nadam se da mogu biti još spremniji. Dugo sam se mučio s ozljedom i nadam se da je sada to iza mene – rekao je Lovren

Hrvatski branič Dejan Lovren, koji se je oporavio od ozljede, odigrao je sinoć prvi susret u novoj sezoni za Liverpool, no redsi su na Anfieldu u šesnaestini finala engleskog Liga kupa izgubili od Chelseaja s 1:2.

Liverpool je poveo golom Daniela Sturridgea (58), no u završnici susreta Emerson Palmieri (79) i Eden Hazard (85) sjajnim golom donose pobjedu Chelseaju.

– Dobro je što sam se vratio nakon ozljede, nadam se da mogu biti još spremniji. Dugo sam se mučio s ozljedom i nadam se da je to sada iza mene – rekao je Lovren.

No navijači Liverpoola na društvenim mrežama kritizirali su hrvatskog braniča zbog, kako smatraju, loše utakmice. Najviše su prozivali Lovrena, Mignoleta i Morena.

"Blijedo izdanje", "loša partija", "on je očajan", "Lovren, Moreno i Mignolet stalno su loši", "umirovi se", samo su neki od komentara navijača Liverpoola na Twitteru.

>> Pogledajte koji su veliki sportaši plakali

Ključne riječi

Komentara 13

DU
Deleted user
11:43 27.09.2018.

"autor "valjda doživljava mega orgazam kada može napisati nešto negativnog o bilo kojem igraču koji je sudjelovao u mega velikom uspjehu na svjetskom prvenstvu u Rusiji. I tamo male stvari su velike kada je duša sitna.

UM
umnjak
11:53 27.09.2018.

Zasto niste prenijeli hrpu postova gdje Liverpoolovi navijaci brane Lovrena? Izdvojite negativitete i na njima bazirate pricu!

DU
Deleted user
11:29 27.09.2018.

Za nijedan gol Lovren ne snosi odgovornost u ovoj utakmici, a koliko je nama važan bilo je vidljivo u debaklu sa Španjolskom. Prema tomu, 'ko šljivi engleski navijački š...m.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije