Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naklon do poda

Özil majstorijom bacio na travnjak protivničku obranu, o ovom golu dugo će se pričati!

Mesut Ozil
Foto: Screenshot
1/2
01.11.2016.
u 23:15

Iako je domaćin poveo s 2:0, gosti su s tri pogotka preokrenuli susret, a junak utakmice bio je Mesut Özil koji je u 88. minuti zabio za pobjedu

Nogometaši Arsenala u četvrtom su kolu Lige prvaka pobijedili Ludogorec s 3:2 i osigurali plasman u osminu finala. Bila je to vrlo zanimljiva utakmica, a Wengerovi nogometaši napravili su preokret koji će se pamtiti.

Iako je domaćin poveo s 2:0, gosti su s tri pogotka preokrenuli susret, a junak utakmice bio je Mesut Özil koji je u 88. minuti zabio za pobjedu. I to na kakav način! Bila je to prava majstorija Özila koji je prvo prebacio vratara, a onda sjajnim lažnjakom na travnjak bacio dvojicu braniča i zabio. O ovom potezu danima će se govoriti.

>>City fantastičnim preokretom do prve pobjede nad Barcelonom!

>>Atletico, Arsenal, PSG i Bayern osigurali prolaz u osminu finala

Komentara 6

ML
Mlllado
06:55 02.11.2016.

Opsajd ko kuca

DU
Deleted user
01:30 02.11.2016.

Zaleđe.

Avatar jumanji
jumanji
10:16 02.11.2016.

majstor svoga zanata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije