Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVRDI MARCA:

Ovo zvuči nestvarno! Modrić dobio ponudu života, nogometna ikona želi ga u svom klubu

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
04.02.2020.
u 11:17

Modrić bi trebao u MLS otići već idući mjesec kada počinje sezona, a jasno je kako ni Realu ni Modriću ni u primisli nije bilo da bi mogao napustiti Madrid prije lipnja. Zato Inter Miami ima pravo na sva tri ugovora izvan salary capa jer Beckham nije uspio nagovoriti neke od velikih zvijezda da dođu na sunčanu Floridu igrati nogomet za njegov klub

Luka Modrić najveća je želja Inter Miamija, novog MLS kluba i njegova vlasnika, nogometne i modne ikone Davida Beckhama koji pokušava sve ne bi li na Floridu doveo hrvatskog kapetana, piše Marca.

Novinari madridskog lista, dobro upućenog u zbivanja koja se događaju oko Reala, bili su u Miamiju i doznali za plan dovođenja Luke Modrića. 

Plaća koju bi godišnje Modrić zaradio u Americi zvuči nestvarno – 20 milijuna eura godišnje. 

Ipak, uvijek postoji ono ''ali''. Modrić bi trebao u MLS otići već idući mjesec kada počinje sezona, a jasno je kako ni Realu ni Modriću ni u primisli nije da bi mogao napustiti Madrid prije lipnja. Zato Inter Miami ima pravo na sva tri ugovora izvan salary capa jer Beckham nije uspio nagovoriti neke od velikih zvijezda da dođu na sunčanu Floridu igrati nogomet za njegov klub.  Spominjali su se Mandžukić, Messi, Suarez, Griezmann, Cavani, a sada se, evo, sve prebacilo na Modrića. 

Hoće li Beckham moći pričekati ljeto pa tada dovesti Modrića? Moguće.

Trener Miamija Diego Alonso poručio je kako im je ambicija osvojiti MLS već u prvoj sezoni. 

– To od druge sezone već postaje obveza – poručio je. Možda bi ih u toj drugoj sezoni do naslova mogao voditi upravo Modrić. 

>>> Pogledajte kamp vatrenih za EURO 2020. 

Komentara 6

KA
kajinx
13:53 04.02.2020.

...salary capa !!! Joj !

Avatar Glina74
Glina74
14:07 04.02.2020.

A ja mislio da Modrić ide u Glinski NK: BANOVAC

MU
muh
13:00 04.02.2020.

Kad nisu dobili one koje su željeli dobar bi bio i Lukica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije