Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lista najboljih

Ovo su najbolja siječanjska pojačanja, među njima i dvojica Hrvata!

Daniel Sturridge (1)
PA/Pixsell
06.01.2015.
u 13:54

Hrvatski veznjak i dalje se čini kao Interova najbolja investicija. Real Madrid stalno se raspituje za mladog igrača. Možda ima tek 20 godina, ali već je ključan igrač nerazzurra u Serie A.

Siječanj je mjesec novih kupovina i prodaja igrača, a Goal.com vam donosi neke od najboljih poslova koji su napravljeni u zimskom prijelaznom roku, uključujući i dolazak Daniela Sturridgea (na slici) u Liverpool...

Luiz Gustavo: Iz Hoffenheima u Bayern Munich za €15m (2011) - U Bayernu je proveo 30 mjeseci i tom razdoblju pomogao da klub ponovno postane najbolji u Njemačkoj. Osvojio trostruku krunu u sezoni 2012-13, prije nego što ga se odrekao novi trener Pep Guardiola i poslao u Wolfsburg.

Klaas-Jan Huntelaar: Iz Heerenveena u Ajax za €9m -  Jedini igrač koji se našao u galeriji najboljih i najgorih siječanjskih pojačanja. Nizozemski napadač potpisao je 2006. za klub koji je navijao u mladosti. U sljedeće tri godine, njegova reputacije je narasla, što ga je dovelo do Real Madrida.

Mateo Kovačić: Iz Dinama u Inter za €15m (2014) - Hrvatski veznjak i dalje se čini kao Interova najbolja investicija. Real Madrid stalno se raspituje za mladog igrača. Možda ima tek 20 godina, ali već je ključan igrač nerazzurra u Serie A.

Cijelu listu te koji je drugi Hrvat na njoj pogledajte OVDJE!

>>Ovo su najgori transferi siječanjskog prijelaznog roka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije