Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNA UTAKMICA
Povratak na članak

Ovo što ima Hrvatska nema nijedna druga reprezentacija na svijetu, a ponajmanje francuska

Ova je utakmica pokazala koliko vrijedi trojac Modrić, Brozović, Kovačić. Takav koncentrat talenta ne posjeduje ni jedna svjetska reprezentacija, ponajmanje francuska oslonjena na besprizorne trkače kreativnoga grča i blokade čim se s druge strane pojave matadori poput ovih Dalićevih.

Komentari 24

FR
freeshooter
08:43 14.06.2022.

Nije slučajno da smo zadnje dvije utakmice dobili na pogon maestralne igre našeg veznog trojca...njihova igra i kvaliteta sada dolazi do punog izražaja...jer iza sebe imaju također maestralnu zadnju liniju, stopere koji će hladnokrvno odigrati svaku stuaciju, stopere koji ne vraćaju igru unazad, nego su u svakom trenutku spremni svojim lucidnim potezima preusmjeriti igru ka naprijed...koji perfektno sa loptom otvaraju prostor i započinju nove napade...time i naša vezna linija svjetske klase dolazi do punog izražaja...i plića nam je formacija...manje su opterećeni obranom, zadnja linija im daje tu sigurnost, i tu je taj naš novi tika-taka ples...fenomenalan protok i kontrola lopte...samo još upotpuniti napad sa ozlijeđenima i spremnima, prije svega Petković, jer Budimir nije taj, ima voljni momenat, no nema klasu, kasni u skokovima, duelima, i nema tu finoću igre koja je sada postala dominatna...jer ovo je sada zaista fenomenalno...nevjerojatan spoj...sa sasvim novim mogućnostima, napad jedino još isprofilirati...i samo nam je nebo granica,. možemo do kraja...bravooooo Vatreni, ponos Hrvatske...

VL
ZI
Zir
09:01 14.06.2022.

Mogu si zamisliti koliko je ovom novinaru tesko nakon ove utakmice!!

VL
DO
domoljubex
09:08 14.06.2022.

Iz Srbije, samo jedno, Bravo Hrvati!!

VL
Avatar Payback
Payback
09:05 14.06.2022.

...eh da mi je znati koji su to navodno Splitski kafići u koje ne mo možemo s kockastim dresom ući...molim za dojave u odgovoru... Da li su tamo o i koji su bacali baklje ?

VL
Avatar Payback
Payback
08:50 14.06.2022.

Smijemo li sada s Modrićevim dresom u neke Splitske kafiće?

VL
VO
vocevoce
09:06 14.06.2022.

braco Hrvati samo na jednom portalu kako Vi kazete a Mi na sajtu,napominjem samo jednom 172 komentara o utakmici Francuska - Hrvatska i svi skoro objektivni,realni i nigde nema onog kao ovde nekada sta nas briga za te i te.

VL
Avatar patkovic
patkovic
08:54 14.06.2022.

budimir nije dodao za čisti gol brozoviću, isto je napravio u osijeku, kao da ima konjske ulare treba ga izbaciti

VL
Avatar Trgovac
Trgovac
11:13 14.06.2022.

Vrijeme je da ponudimo Lewandowskom državljanstvo i idemo po naslov prvaka svijeta. :)))

VL
AG
Agricola
12:24 14.06.2022.

Slaven Bilić je nedavno u jednom podcastu rekao: "Mi ne možemo tvrditi da imamo najboji vezni red na svijetu, ali ni drugi ne mogu tvrditi da imaju bolji vezni red od našeg." Meni ta snishodljivost nije potrebna, naš vezni red je najbolji na svijetu i točka. I ne kažem to zato jer je naš, nego zato jer je najbolji a meni je drago što je naš najbolji. I to nije bahato. Bahato bi bilo reći da imamo najbolju obranu ili napad jer to jednostavno nije istina, ali reći da je naš vezni red najbolji je samo realno i ništa drugo. Sinoć sam baš premotavao film, secirao sve do jedan vezni red na svijetu i zaključio da nema boljeg. Jedino onaj španjolski, Rodri-Pedri-Gavi s tim da su i Pedri i Gavi još jako mladi igrači koji će napredovati i kroz nekoliko godina to će biti najbolji vezni red na svijetu, ali to doba još nije došlo. Ovo je ipak doba prvog veznjaka Reala, prvog veznjaka Intera i prvog veznjaka Chelsea!

VL
Avatar Bud Humski
Bud Humski
11:19 14.06.2022.

"Ovoga puta Francuzi su imali veći posjed lopte, 52 posto, imali su 16 šuteva nasuprot 4 naših, imali su mnogo više napada (43:18), više kornera (7:3), pa i više dodavanja, 619:531." Po ovim komentarima, izgleda kao da sam ja gledao neku drugu utakmicu! Ja mislim da statistike pokazuju da nema razloga za ovu euforiju. Od ovih 531 hrvatskih dodavanja, barem 300 ih je bilo unazad! Hrvatska kao da nema ambicija za brzi kontranapad, za napad opcenito. Cetiri suta prema golu u nesto vise od 90 minuta je otprilike jedan sut svakih 25 minuta! I to uporno dodavanje na nasoj polovici terena, jedno dodavanje naprijed pa dva nazad... kosa mi je stajala uspravno na glavi! A izbrojao sam barem 4-5 situacija kad smo mogli brzom kontrom kreirati opasne situacije, ali izgleda da je njima bilo samo vazno umrtviti igru, frustrirati Francuze posjedom lopte i onda sto Bog da... Volio bih se zivcirati zbog promasenih prilika a ne zbog nedostatka prilika. To nije igra koja dize gledatelje na noge. Dobro, pobjeda je pobjeda, ali i ove dvije pobjede od po 1:0 dosta toga govore. Sreca pa obrana napokon dobro funkcionira ali daleko je ovo od igre koja bi davala optimizam za SP, ukoliko ne pocnemo igrati da zabijemo gol a ne samo da ga ne primimo...

VL
VO
vocevoce
09:06 14.06.2022.

Mislim na web sajt,portale u Srbiji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.