Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO POJAČANJE?

Ovo morate vidjeti! Društvene mreže ismijavaju slavnog nogometaša

Franck Ribery
Foto: DPA/PIXSELL/Instagram
1/3
03.07.2019.
u 14:15

Doveli smo i Riberyja? - upitao se sarkastično jedan navijač dok je drugi dodao kako mu je drago što u poznim godinama dolazi takav krilni igrač.

Aaron Ramsey stigao je ovih dana u Torino gdje se nalazi njegov novi klub Juventus u kojeg je stigao iz londonskog Arsenala. Sjajni Velšanin dolazi besplatno jer mu je u Engleskoj istekao ugovor, a pri silasku u Italiju dočekali su ga navijači. 

Nije to bio doček kakav je imao Eden Hazard u Madridu, ali zbog jedne fotografije svi pričaju o novom pojačanju Talijana. 

Društvenim mrežama počela se širiti fotografija na kojoj se Ramsey našao u zagrljaju jednog simpatizera talijanskog kluba, ali svi su ostali iznenađeni njegovom sličnošću s poznatim francuskim nogometašem Franckom Riberyjem

Ovaj 'lažni' Ribery ima plavu kosu, ali ostatak je zaista prilično sličan. 

Naravno, na društvenim mrežama ništa ne može proći nezapaženo, a navijači Juventusa odmah su krenuli s komentarima.

- Doveli smo i Riberyja? - upitao se sarkastično jedan navijač dok je drugi dodao kako mu je drago što u poznim godinama dolazi takav krilni igrač. 

- Ribery za siromašne - dodao je jedan, a drugi su zamijetili i njegovog prijatelja kojeg uspoređuju s - Dejanom Lovrenom?

>>> Pogledajte koliko vrijedi hrvatski nogometaši

Komentara 2

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
14:46 03.07.2019.

Kako niste prepoznali Ostojića, iza u naočalama?!

PR
prajdali100
14:35 03.07.2019.

Koji lik !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije