Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl u Moskvi

Ovo je vjerojatni sastav Hrvatske koja protiv Engleza traži veliki finale

Hrvatska - slavlje protiv Danske
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/4
11.07.2018.
u 13:41

Na posljednjem treningu prisutni su bili svi reprezentativci osim Ante Rebića koji je pošteđen iz predostrožnosti zbog problema s vratom

Hrvatska s nestrpljenjem čeka večerašnji dvoboj vatrenih u polufinalu SP-a. Dalićevi izabranici nakon 20 godina ponovno imaju priliku izboriti finale, a prepreka su im Englezi.

Dvoboj u Moskvi počinje u 20 sati i s nestrpljenjem čekamo prvih 11 koji će istrčati protiv 'Gordi Albiona'. 

Hrvatska - slavlje protiv Danske
1/43

Na posljednjem treningu prisutni su bili svi reprezentativci osim Ante Rebića koji je pošteđen iz predostrožnosti zbog problema s vratom.

Trening su bez problema odradili Šime Vrsaljko i vratar Danijel Subašić koji su se tijekom četvrtfinalne utakmice s Rusijom požalili na ozljede. Subašić je ostao na vratima do kraja utakmice, a u raspucavanju je i obranio jedan jedanaesterac, dok je umjesto Vrsaljka u 97. minuti ušao Ćorluka.

>> Pogledajte kako hrvatski navijači slave pobjedu Hrvatske

Po posljednjim informacijama koje stižu iz Rusije Šime će biti spreman i igrat će od prve minute, dok će Badelj koji je najavljivan za prvih 11 protiv Engleza svoju priliku tražiti s klupe.

Tako će vjerojatni sastav Hrvatske za dvoboj protiv Engleza izgledati kao i u susretu s Argentincima i Dancima: Subašić - Vrsaljko, Lovren, Vida, Strinić - Rakitić, Brozović - Rebić, Modrić, Perišić - Mandžukić.

>> Šaljite svoje navijačke fotografije i videosnimke na javi@vecernji.net i pokažete kako bodrite vatrene

Komentara 36

Avatar Matija22
Matija22
13:53 11.07.2018.

Idemo Hrvatska po pehar

Avatar Toni Broo
Toni Broo
14:02 11.07.2018.

To je to, najjače hrvatske snage na terenu i dobitna taktika sa kojom Hrvatska pobjeđuje danas i ide u finale svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji! Volim te Hrvatska!

Avatar southman
southman
14:05 11.07.2018.

Jedan bijeg Rebića u prvom kroz sredinu za 1:0, bijeg Perišića oko 80-te za 2:0 !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije