Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽARENA KLUPA

Ovo je strašno! Niko Kovač juri prema naslovu, a mogao bi ostati bez posla

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/6
30.04.2019.
u 15:33

Dan prije utakmice s Nürnbergom je intervju za Bild dao glavni izvršni direktor Bayerna Karl-Heinz Rummenigge

Niki Kovaču nije bilo do šale nakon remija 1:1 između njegovog Bayerna i Nürnberga. Pisali smo o tome kako je igrače kaznio treningom, a sada je odlučio progovoriti i Nikin nadređeni. 

- Što reći? Ovo uopće nije bila dobra utakmica od strane naše momčadi. Ne mogu sebi objasniti zašto se sve ovo dogodilo. Tu je puno stresa, ali obično se odlično nosimo s tim. Nismo uopće bili u utakmici, nismo imali svježinu niti bilo kakvu akciju. Jako, jako loša utakmica", rekao je Hasan Salihamidžić, sportski direktor Bayerna. 

- Imali smo šansu sve spasiti u 95. minuti, ali Coman je promašio. Jasno je da imamo problem i to ćemo pokušati na sve načine riješiti  između nas - zaključio je popularni Braco. 

Dan prije utakmice s Nürnbergom je intervju za Bild dao glavni izvršni direktor Bayerna Karl-Heinz Rummenigge

- Podigli smo se u drugom dijelu prvenstva. Bayern u domaćem prvenstvu postiže osjetno bolje rezultate nego jesenas. Prvi smo na ljestvici, no nisam u euforiji. Još ništa nije gotovo, naslov prvaka tek treba osvojiti - kazao je te otkrio kada je za Kovača bilo najkritičnije. 

- Nesumnjivo remi (3:3) s Düsseldorfom u Münchenu - otkrio je. 

- Bayern je bio peti na ljestvici nakon te utakmice, a to si naš klub jednostavno ne smije dopustiti. S budžetom koji imamo, moramo svake sezone igrati u Ligi prvaka. Bilo je to negativno iskustvo, ali izvukli smo pouke - zaključio je Rummenigge koji je već ranije rekao kako nitko na klupi Bayerna nije siguran. 

>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski nogometaši

Komentara 9

Avatar majkuvam
majkuvam
16:18 30.04.2019.

Vadite staru priču iz arhiva i prikazujete ju kao novu,sram vas bilo.

ZA
ZAZ
16:16 30.04.2019.

Mlatite praznu slamu...

DU
Deleted user
16:23 30.04.2019.

Strasno! Sav se tresem!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije