Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAMO POBJEDNIKA

Ovo je poredak najboljih hrvatskih nogometaša u zadnjih 25 godina. Pogledajte rezultate glasovanja

Na današnji dan, 11. srpnja, godine 2018. ostvarena je najveća pobjeda u povijesti hrvatskog nogometa
Igor Kralj/PIXSELL
12.02.2024.
u 10:30

Nije nam bilo lako izabrati jer konkurencija je bila izuzetno jaka, pa su neki itekako zaslužni nogometaši morali ispasti s popisa.

U povodu 25 godina weba Večernjeg lista, odabrali smo najboljih 25 hrvatskih nogometaša u tom razdoblju, a vi ste svojim glasovanjem izabrali tko je najbolji. Nije nam bilo lako izabrati jer konkurencija je bila izuzetno jaka, pa su neki itekako zaslužni nogometaši morali ispasti s popisa.

GALERIJA Škotski izbornik: Modrić je čudesan, užitak ga je gledati

Na današnji dan, 11. srpnja, godine 2018. ostvarena je najveća pobjeda u povijesti hrvatskog nogometa
1/6

Recimo, među 25-oricom nisu se našla mjesta za Marija Stanića, Mislava Oršića, Brunu Petkovića, Marka Livaju... Teško je bilo izabrati jer u konkurenciji su nogometaši iz čak tri generacije koje su osvajale medalju na svjetskom prvenstvu, što je uspjeh kojim se može pohvaliti malo koja zemlja u svijetu.

Kapetan vatrenih Luka Modrić bio je veliki favorit na početku glasovanja i uvjerljivo je pobijedio s trenutno 2660 glasova, iza njega je najbolji hrvatski strijelac u povijesti Davor Šuker (298 glasova), dok se na trećem ''brončanom'' mjestu pozicionirao još jedan aktualni reprezentativac Ivan Perišić koji je osvojio 237 glasova. 

VEZANI ČLANCI:

Troznamenkasti broj glasova skupili su Robert Prosinečki i Zvonimir Boban s 177 glasova koji dijele četvrto mjesto,  a TOP 5 zaokružuju Mario Mandžukić i Ivan Rakitić (138 glasova), dok je šestoplasirani Alen Bokšić dobio 112 vaših glasova. Sedmo mjesto zauzeo je Eduardo da Silva, osmi je legendarni kapetan Darijo Srna, deveti kultni 'repić' Dado Pršo, a najboljih 10 zatvara ponajbolji branič svijeta, Joško Gvardiol. 

Komentara 8

VI
virinvanizaćoška
10:58 12.02.2024.

Čast svima, ali jedan je Luka!

MI
mikimouse12
11:52 12.02.2024.

Kakav gvardiol koji je tek pocel igrat nogomet.Taj mora jos zganaca pojest da bude jedan od najboljih. Pa gdje su Klasnic i Petric koji su napravil svasta u repki?

NI
Nipos18
13:20 12.02.2024.

Anketa tko je najboLJI nogometaš (totalno nepotrebna - Luka je jedan i jedini) pretvorila se u poredak najboLJIH nogometaša u zadnjih 25 g. Svaka čast maestru tko je pravio i analizirao anketu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije