Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rizik, a ne ziheraštvo
Povratak na članak

Pazite ovaj podatak, Dinamo je u Rusiji izveo nešto na što je čekao 58 godina!

Zoran Mamić dao je plavima dimenziju koju prije nisu imali; onu dozu rizika koju nosi otvoreni gard, onu želju za nadigravanjem, ono napadačko opredjeljenje po kojemu je Dinamo oduvijek bio prepoznatljiv.

Komentari 6

FR
freeshooter
21:16 18.02.2021.

Maestralni Brunooooo...maestralna taktika i velika igra cijele ekipe, velika pobjeda, veliki dinamo...ale, ale dinamo ale...

VL
KO
komunikolog
21:29 18.02.2021.

Baš sam se pitao hoće li spomenuti Bjelicu?

VL
Avatar pišući_šarlatani
pišući_šarlatani
22:48 18.02.2021.

Dinamo je igral fejst dobro! Od toga se jen dečec tak pregirjal pri gledanju da smu zgoreli svi siherungi.

VL
Avatar Númenor
Númenor
22:39 18.02.2021.

Odakle vama podatak da najbolji dinamov strijelac u Europi ima 15 golova kad je Slaven Zambata zabio 23?

VL
Avatar shadow
shadow
10:03 19.02.2021.

Mi samo tak oi znamo igrat nogomet i Dinamo i repka, čim imalo kalkuliramo sigurno gubimo i zato u 1/8 finala moramo igrati na pobjedu, kao da nam je zadnje u životu, nemam što izgubiti a puno toga za dobiti.

VL
DM
drazen.muhvic
14:23 19.02.2021.

Ako ćemo realno ruska liga je šrot. Kada tamo jedan Vlašić može biti nekakva zvijezda, a inače ne može igrati u nekoj ozbiljnijoj ligi čak niti u tamo osrednjem klubu, onda je razvidna kvaliteta njihovih klubova. Prije su imali kvalitetnih stranih igrača u naponu snage. Sada tamo dolaze poluproizvodi, oni isluženi pred mirovinom ili panjevi...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.