Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVIJAČI SUMNJAJU

Ovo je Modrićeva čestitka za Božić, je li se malo zabunio?

Luka Modrić
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
26.12.2014.
u 19:18

- Sretan Božić svima, nadam se da vam je sjajan... i nadam se da ste ga sjajno proveli s obitelji i prijateljima - zamuckivao je Modrić

Real Madrid je objavio video u kojem Luka Modrić i Gareth Bale navijačima i svim nogometnim zaljubljenicima čestitaju Božić, ali naš reprezentativac ostavio je dojam da se malo zbunio pa neki navijači misle da je improvizirao nakon prvih izrečenih riječi.

- Sretan Božić svima, nadam se da vam je sjajan... i nadam se da ste ga sjajno proveli s obitelji i prijateljima - zamuckivao je Modrić i izazvao sumnju u cijelu izvedbu jer zvučalo je kao da smišlja iz glave.

Nije pomoglo ni što se na njegovu licu vidio osmijeh olakšanja kad je red došao na Garetha Balea da kaže čestitku. No u obranu našeg reprezentativca treba reći kako ovo snimanje nije bilo uživo pa ako je nešto bilo krivo, sigurno bi ponovili. S druge strane, zato navijači i kritiziraju, smatraju da ovo nije bilo dovoljno dobro da bi bilo pušteno u javnost.

>> Modrić zabio jedan od najljepših pogodaka u ovoj godini, pogledajte ga!

Komentara 22

LA
LacoLaco
20:06 26.12.2014.

Covjek ipak muca 3 jezika (ukljucujuci i hrvatski), ali zato igra tecno nogomet. Samo me zanima koliko jezika zamuckiva ovaj novinarcic?

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
19:27 26.12.2014.

cuj zabunio.. a koliko ste se puta "vi" zabunili....strava...

DU
Deleted user
19:50 26.12.2014.

Gluppi novinar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije