Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZABRALI 'KRALJEVI'

Modrić zabio jedan od najljepših pogodaka u ovoj godini, pogledajte ga!

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
25.12.2014.
u 21:33

Riječ je o bravuri protiv Villarreala

Real Madrid imao je sjajnu 2014. godinu i sve se čini da će imati još bolju 2015. jer ide im odlično na svim poljima. I to su željeli proslaviti s navijačima pa su im poklonili video 20 najboljih pogodaka u ovoj godini. Među njima je i jedan Luke Modrića!

Svaki je ljepši od drugog jer "kraljevi" su se nazabijali, što se posebno odnosi na Cristiana Ronalda. Ali nas najviše veseli što je jedan prekrasan zabio i naš reprezentativac, koji se trenutno liječi zbog ozljede zadobivene na susretu Italije i Hrvatske.

Pogodak o kojem je riječ jest onaj protiv Villarreala u pobjedi od 2:0 27. rujna i postavljen je na 19. mjesto. Sami se uvjerite kakav je! Zapravo, sami se uvjerite o ljepoti svakog od njih 20, od kojih je kao najbolji proglašen onaj Garetha Balea protiv Barcelone u listopadu i pobjedi od 3:1. Naravno, riječ je o sprintu koji je sve ostavio u nevjerici.

>> Modrić je najbolji, pa on je dirigent igre Real Madrida

Komentara 1

Avatar unfeeling
unfeeling
12:16 26.12.2014.

Bale zvijer

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije