Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MA NIJE MOGUĆE

Ovo je kiks godine, hrvatski niželigaš pomeo protivnika u kupu, ali prijeti im diskvalifikacija?!

Biograd: U 1/16 finala Hrvatskog nogometnog kupa sastali se NK Primorac i NK Lokomotiva
Dino Stanin/PIXSELL
01.09.2022.
u 18:40

Uvjerljiva pobjeda im možda neće puno pomoći, prijeti im ispadanje za 'zelenim stolom'.

Primorac iz Biograda u pretkolu Hrvatskog nogometnog kupa slavio je 4:0 u Senju kod Nehaja, ali još nije sigurno da će igrati u šesnaestini finala.

Senjski klub dostavio je žalbu na nepravilne zamjene u momčadi Primorca, a prema njima sporne su zadnje dvije zamjene. Jedna ekipa ima pravo na pet zamjena, koje se moraju obaviti u tri intervala.

U službenom zapisniku stoji da je Primorac mijenjao jednog igrača u 74. minuti, te po dvojicu u 69. i 87. minuti.

Nehaj je u žalbi priložio snimku na kojoj se vidi da su zadnje dvije zamjene obavljene u 87. i 89. minuti.Tvrde da se između te dvije zamjene aktivno igralo što znači da su zamjene obavljene u četiri prekida, piše portal Dalmatinski nogomet.

Gosti iz Biograda pak govore kako su istovremeno prijavili dvije zamjene te četvrtom sucu dali dva papira za zamjenu. Ostaje za vidjeti što će presuditi glavno tijelo organizacije, HNS. 

Ključne riječi

Komentara 1

DQ
Dq
19:45 01.09.2022.

Popiti 4 nula i uložiti žalbu na nebitan detalj , da ti se smiju i dalje od tvog sela. Kaj je tim "sportašima" koji ne prihvate tako očiti poraz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije