Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEČKI SUDAC

Ovo je kaznena prijava koju je podnio Ivan Bebek nakon što je snimka dospjela u javnost

Foto: Pixsell, Željko Janković
1/2
04.10.2021.
u 14:18

– Poslao sam je jednom poznaniku koji nema veze s nogometom. Nastala je u emotivnom stanju kada je dio stadiona skandirao "ubij Bebeka".

Nogometni sudac Ivan Bebek danas je u Rijeci održao konferenciju za medije na kojoj je poručio da je podnio kaznenu prijavu zbog nepoznatog počinitelja koji je njegovu privatnu glasovnu poruku pustio u javnost.

– Poslao sam je jednom poznaniku koji nema veze s nogometom. Nastala je u emotivnom stanju kada je dio stadiona skandirao "ubij Bebeka". To nije ugodno čuti. Naglašavam da je riječ o privatnoj snimci i podnio sam kaznenu prijavu. Žao mi je jer ta snimka nije bila namijenjena za javnoj komunikaciji – rekao je Bebek pa objasnio zašto je podnio prijavu protiv nepoznatog počinitelja iako je poruku poslao prijatelju.

– Ne znam tko je pustio snimku. Osoba koja je pustila tu snimku nema moje dopuštenje. Osoba s kojom sam komunicirao kaže da nije distribuirala tu snimku pa sam podnio prijavu protiv nepoznatog počinitelja. Ne znam je li osoba kojoj sam snimku poslao dalje nekome distribuirala snimku pa ju je ta treća osoba pustila u javnost. Ime toga moga prijatelja potpuno je nebitno za cijelu ovu priču – rekao je Bebek.

A ovo je kaznena prijava koju je podnio Ivan Bebek.

Foto: Željko Janković

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar jocker-3
jocker-3
15:52 04.10.2021.

U ovoj se državi kažnjava one koji govore istinu,a huligane ne kažnjavaju jer su iz dalmacije.....šteta je izgubiti Bebeka,on nam je najbolji nogometni sudac,ali ima prijatelja izdajicu.....

ST
stefj
17:22 04.10.2021.

Eh Bebek, pa ne može protiv Hajduka. Odmah zatvor, a već slijedeća tekma HNS osigurao podobnog suca. Vidjeli ste koliko su mlatili onog Miereza, nije svirano ništa... Baš me zanima koliko će sada HNS osigurati bodova Hajduku da se iskupi za ovo...

KL
Klavocin
15:11 04.10.2021.

Pazi se otvara oni samo napadaju kad ih je puno i iznenada, ko pravi partizani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije