Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREĆE PRETKOLO

Ovo je idući protivnik Dinama u borbi za skupinu Lige prvaka, plave čeka pravi ispit

Utakmica 1. pretkola UEFA Lige prvaka, GNK Dinamo - Valur
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/9
27.07.2021.
u 19:52

Protivnik Dinama u trećem pretkolu Lige prvaka bit će Legija iz Varšave koja je danas očekivano izbacila estonsku Floru.

Dinamo je prošao i drugu prepreku u borbi da i ove sezone izbori skupinu Lige prvaka. Plavi su u prvom pretkolo izbacili islandski Valur, da bi danas na Cipru dovršili posao protiv Omonije.

Protivnik Dinama u trećem pretkolu Lige prvaka bit će Legija iz Varšave koja je danas očekivano izbacila estonsku Floru (2:1 i 1:0).

Legia će biti pravi ispit za momčad Damira Krznara. Poljski klub, u kojem igra hrvatski reprezentativac Josip Juranović, prošle je sezone osvojila poljsku ligu, 15. put u povijesti.

Legia je davne 1970. igrala polufinale današnje Lige prvaka, a u četvrtfinalu je bila 1971. i 1996. Prije pet godina prošla je u skupinu Lige prvaka i osvojila treće mjesto, iza Borussije Dortmund i Real Madrida, a ispred Sportinga.

Dinamo i Legia prvu utakmicu igraju u srijedu na Maksimiru, a uzvrat je 10. kolovoza. Pobjednik ovoga dvoboja ide u posljednje pretkolo Lige prvaka, dok će poraženi u posljednje pretkolo kvalifikacija za Europsku ligu. Osim toga, Dinamo je prolaskom drugog pretkola osigurao skupinu Konferencijske lige.

>> Pogledajte razgovor s Tomislavom Paškvalinom

Ključne riječi

Komentara 5

FR
freeshooter
20:28 27.07.2021.

Nas ovi nikako nemogu zaustaviti, mi smo klasa više, idemo dalje...doista smo postali veliki klub, velikih mogućnosti, za najveće domete...ale, ale dinamo ale...

ST
stefj
23:57 27.07.2021.

Ovo danas je bilo dobro, bez eksperimenata, bez nekih suludih neostvarivih ideja... No, ono što se pokazuje, da se treba raditi s igračima da se uvede malo više jednostavnosti u završnici, čak bi trebalo individualno raditi s npr. Petkovićem da ne prtlja toliko s loptom... Jedino nije jasno zašto svi ignoriraju Moubandje-a, naročito Oršić. Niti jednom mu nisu htjeli dodati loptu, čak i kada je dobro ulazio u prostor i nije imao nikoga ispred sebe...

Avatar Mladen_Podnar
Mladen_Podnar
08:26 28.07.2021.

Moubandje i Petković previše carine loptu. Unutra s Gavranovićem. Fali tipični gol igrač. Inače u 2 utakmice Legija nema šanse. Da je jedna kao lani protiv Ferencvaroša onda bi bilo svašta ovako prolaz garant!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije