Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon otkaza u Bayernu

Ovo je dokaz koliko Niku Kovača cijene u Frankfurtu: 'Treneru, pobjedniče...!'

Niko Kovač - Eintracht
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
05.11.2019.
u 11:45

Eintracht je na svom Twitteru objavio snažnu poruku i pokazao koliko cijeni našeg Kovača

U Frankfurtu je počeo Kovačev uzlet na trenersku scenu. Hrvatski stručnjak je 2018. s Eintrachtom osvojio njemački kup, bio je to prvi trofej njegovog kluba nakon trideset godina.

Bayern je odmah uskočio u igru i angažirao bivšeg hrvatskog izbornika s kojim je prošle sezone osvojio naslov njemačkog prvaka i kup.

Niko Kovač - Eintracht
1/8

Niko je  s bavarskim klubom imao nekoliko uspona i padova, ali posljednji kiks u Frankfurtu koštao ga je trenerskog posla.

Debakl protiv Eintrachta (1:5) bila je posljednja kap koja je prelila čašu strpljenja u Münchenu te su Bayern i Kovač odlučili krenuti svaki svojim putem.

No klub iz Frankfurta nije zaboravio hrvatskog trenera. Eintracht je na svom Twitteru objavio snažnu poruku i pokazao koliko cijeni našeg Kovača:

'U Frankfurtu tvoja zvijezda sije blistavije nego na jugu, Niko. Idi svojim putem, treneru, pobjedniče!'

>> Trebaju li očevi, baš kao Zidane, gurati sinove u prvu momčad?

Komentara 2

IV
ivanbalic
05:40 06.11.2019.

Ali zato se ni jedan Bayernov nogometas,ni je s Kovacem oprostio

FR
franjo
13:09 05.11.2019.

Köln sucht Trainer!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije