Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNI ŠPANJOLAC

Ovo će oduševiti navijače Dinama! Olmo si je upravo još malo povećao cijenu

Dani Olmo
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/4
06.09.2019.
u 17:10

Podsjetimo, Olmo je ovo ljeto osvojio Europsko prvenstvo za mlade sa Španjolskom, a nakon toga se cijelo ljeto koketiralo s njegovim imenom i potencijalnim (rekordnim) transferom iz Dinama. Na kraju nije stigla zadovoljavajuća ponuda pa će Olmo povesti plave u Ligi prvaka

Osim seniorskih, u tijeku su i kvalifikacije za europsko prvenstvo reprezentacija do 21 godine

Nama je bila zanimljiva utakmice Grupe 6 i susret u kojem su se sastali Kazahstan i Španjolska

Aktualni europski prvaci slavili su s 1:0, a junak susreta bio je glavni igrač Dinama Dani Olmo koji je oduševio svojom predstavom. Španjolac s hrvatskom adresom zabio je jedini pogodak na utakmici u 28. minuti

Olmo je sam izborio najstrožu kaznu te je bio siguran izvođač za tri boda na početku kvalifikacija za svoju reprezentaciju. 

Mogao je Olmo zabiti i drugi pogodak u 57. minuti, ali Španjolci su se ovaj put odlučili promijeniti izvođača pa je Carlos Alena bio neprecizan. 

Podsjetimo, Olmo je ovo ljeto osvojio Europsko prvenstvo za mlade sa Španjolskom, a nakon toga se cijelo ljeto koketiralo s njegovim imenom i potencijalnim (rekordnim) transferom iz Dinama. Na kraju nije stigla zadovoljavajuća ponuda pa će Olmo povesti plave u Ligi prvaka. 

>>> Pogledajte što je o ždrijebu LP-a rekao Nenad Bjelica

Ključne riječi

Komentara 6

CR
Cromarijo
17:50 06.09.2019.

Bravo ! ! Opravdala se odluka Dinama ne prodavat jeftino Jer sad na zimskom prijelaznom može i on svoju cijenu bolje pregovarati . Brzo će i Španjolci shvatit da jeza A repku . Sretno

DU
Deleted user
17:38 06.09.2019.

Dinamo je jako dobro otrijeznio one koji su nudili 10 - 15 milijuna! "autor" - koliko ste vi puta selilili Olma iz Dinama u prijelaznom roku. Jedan ili dva puta dnevno?

PO
pocrn
17:03 07.09.2019.

......hahahaha... Olmo ti je kao i sve u Hrvatskoj, (npr. nekretnine a i ostali hrvatski nogometasi )kao sve ima svoju sjajnu cijenu pak sve to polako stari izlozeno zubu vremena. A sav taj cirkus placa krezubi hrvatski puk ! Bok !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije