Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA DRUGOG IZLAZA
Povratak na članak

Ovo će odjeknuti! Srbin ne skriva razočaranje: Hrvati su toliko ispred nas

Postoji i kod nas igrača krivnja zašto je to tako, nije sporno. Ali nervira me jer nitko neće preuzeti odgovornost, već se sve radi od danas do sutra, nitko nema viziju - poručio je Nenadić

Komentari 31

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
14:25 06.04.2020.

Vazno da je Pera najbolji u ligi prvaka...Ostalo su gluposti...

VL
DR
drjova
16:56 06.04.2020.

Kod nas je stvarno rukomet postao drugorazrredni sport, svidjalo se to nekima ili ne. Kao kod vas basket. Niste dobri u basketu i to ti je.

VL
ST
strvoderzivicenjacina
12:48 06.04.2020.

Covjece rukomet je u Srbiji drgorazredni sport sto s obzirom na globalnu popularnost treba i biti.....ljude zanima kosarka nogomet i odbojka....tko sljivi rukomet....

VL
Avatar roker
roker
00:36 08.04.2020.

Rukomet je drugorazredni sport u komercijalnom smislu. Igra se na Mediteranu, sjev Africi i sj. Europi.. Ni vaterpolo ne stoji bolje. Košarka i nogomet su perjanice masovnog i komercijalnog. Srbija u košarci, Hrvatska u nogometu nešto znače zahvaljujući HNS u i košarkaškom savezu Srbije i njihovoj organizaciji.

VL
Avatar Zzzz
Zzzz
13:36 06.04.2020.

Srbija nas ne zanima ni pod razno niti će nas ikada više zanimati, najmanje što oni moraju napraviti je ispričati se za agresiju i zločine, moraju reći gdje su kosti naših nestalih i moraju platiti ratnu štetu, tek tada ćemo se prema njima odnositi onako kako se odnosimo prema Talijanima, Nijemcima, ili bilo kojim drugim narodom. Ako mislite da ćete svakodnevnim medijskim teroriziranjem Hrvata nešto postići onda se grdno varate, već 30 godina tapkate u mjestu, čak je i gore nego za vrijeme rata. Prema tome agresor se mora ispričati, isto kao što smo se mi ispričali za Jasenovac. Zamislite da se mi nismo ispričali za Jasenovac, nitko nebi htio imati posla s nama, pametnome dosta.

VL
RO
Rope22
13:38 06.04.2020.

Ajde, bitno da ste dali nešto o srbiji, već dugo niste.😜

VL
Avatar Motorhead
Motorhead
12:35 06.04.2020.

Sad će komentatori s istoka početi urlikati, samo dok popiju brlju

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.