Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMILOSRDNO TRŽIŠTE
Povratak na članak

Ovi Hrvati bili su velike nade, a sada su u problemima

Hrvatski sportaši najbolji su promotor naše zemlje u svijetu, rečenica je koju često možemo čuti, a koja je itekako točna.

Komentari 6

DU
Deleted user
09:47 19.10.2018.

Aha! Jugoslavija se ipak morala spomenuti iako nije bila ni blizu rezultatima koje Hrvatska postiže danas. Baš zato što su sve zabranjivali. Naši nogometaši su tek sazrijeli u stranim klubovima prije svoje 28 godine. Zato hvala našim vojnicima i braniteljima što su razbili jugoslaviju

VL
Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
11:11 19.10.2018.

Ma nema ništa bez Hrvata!!!! Bravo Hrvatski Dečki!!!! Bravo Hrvatska Reprezentacija!!! Bravo Mladoj Reprezentaciji i Halilović!!!!!

VL
DU
Deleted user
09:46 19.10.2018.

Halilović je pravi vođa U21 selekcije. Ugodno me iznenadio i nadam se da će mo ga brzo vidjeti u A repki.

VL
IL
ivan.lorkovic.zg
09:08 19.10.2018.

Halilović treba odmah u seniorsku reprezentaciju. Dečko igra, driblja i dijeli lopte fantastično a i udarac mu je izvrstan.

VL
Avatar javorko
javorko
09:26 19.10.2018.

sta se cudite ko pura dreku..matematika je vrlo jednostavno losa roba prodana za veliku lovu..marketnig je ucinio svoje

VL
Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
09:20 19.10.2018.

Hrvati bili su velike nade i haškog suda za ratne zločine i udružene zlocinacke pothvate , a sada su u problemima jer nekim nevinim vitezovima smetaju robijaška čelija i zatvorska hrana ali se vole družiti, upoznavati i zajebavati sa balkanskom bračom po krvi, jeziku i kulturi sa druge strane nevinog klanja i silovanja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.