Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVLJEN IGRAMA

Ovečkin: Kanada je zasluženo osvojila zlato

Aleksandr Ovečkin
AFP
02.03.2010.
u 10:33

- Igrali su bolje, djelovali su svježije u produžetku i stvorili su više prilika za pogodak – rekao je ruski hokejaš Ovečkin.

Ruski hokejaški reprezentativac Aleksandar Ovečkin, protekle dvije sezone najbolji igrač NHL lige (MVP), nije uspio dovesti svoju momčad do medalje na nedavno završenom olimpijskom turniru u Vancouveru.

U četvrtfinalu su se Rusima ispriječili domaćini Kanađani, koji su ih “isprašili” sa 7:3 te kasnije osvojili zlatnu medalju pobjedom u finalu nad Sjedinjenim Američkim Državama sa 3:2 u produžetku.

- Gledao sam samo produžetak, ali mislim da je Kanada zasluženo pobijedila. Igrali su bolje, djelovali su svježije u produžetku i stvorili su više prilika za pogodak – rekao je Ovečkin, koji se priključio svojoj momčadi Washington Capitalsima.

Upitan je li mu zasmetalo što je pobjednički pogodak za Kanađane u finalu zabio upravo njegov ljuti rival iz Pittsburgh Penguinsa Sidney Crosby, Ovečkin je rekao:

- U tom mi trenutku nije bilo važno.

Na kraju je sjajni Rus dao svoj ukupni dojam s Igara u Vancouveru.

- Cijelo je vrijeme atmosfera bila nevjerojatna. Zaista sam uživao. Ponekad je bilo teško uopće izaći na ulicu jer je oko Olimpijskog sela bilo toliko ljudi, ali ostat će mi lijepa uspomena za cijeli život – zaključio je 24-godišnji Ovečkin koji će svoju prvu olimpijsku medalju loviti na Igrama u Sočiju za četiri godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije