Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
maksimirska rugobica

Ovčji Otoci napunili ljepoticu, Hrvatska i dalje igra na ruglu

\'Ats Purje (L) and Kaimar Saag (R) of Estonia celebrate an auto-goal by Serbia\'s Aleksandar Lukovic (unseen) during their Euro 2012 qualifying soccer match in Belgrade, October 8, 2010.   REUTERS/Iv
Reuters
10.10.2010.
u 11:00

Srbija je poletjela nakon Svjetskog prvenstva i sada pada u duboke probleme, poraz od Estonije ruši i novog izbornika.

Ne tako davno u Mariboru, a sada i Ljubljani, niknula su lijepa stadionska zdanja. Iako je recesija posjetila i Sloveniju, ali s velikim izgledima da brzo bude zaboravljena, u kratkom roku obnovljen je stadion u Mariboru, a sagrađen je novi u Ljubljani. S kapacitetom od 16.000 gledatelja iznimno je funkcionalan. A za utakmicu s Ovčjim Otocima bio je rasprodan jer kako igra Slovenija došli su gledati svi, od cijelih obitelji s djecom, poneke bakice...

A Hrvatska će i dalje igrati na svom maksimirskom ruglu, na ruševinama nekadašnjeg stadiona. Bez izgleda da dobije novi stadion ili da se ovaj obnovi. Jer ovdje je recesija u punom zamahu, s tendencijom da potraje, pa i da nas uništi do kraja. Slovenci su tako gledali svoju reprezentaciju bez obzira na to s kim je igrala. Iako Slovenci nemaju posebno jaku reprezentaciju, znaju iskoristiti svoje kapacitete, i još znaju uživati u nogometnom zanosu koji im je donijelo igranje na Svjetskom prvenstvu. Ovčji Otoci nisu bili težak zalogaj, Matavž s tri gola i Iličić s tri sudjelovanja u pogocima obilježili su pobjedu.

I reprezentativci Srbije su, čini se, glavama još na SP-u. Očito su previše poletjeli pa ih je sada morala prizemljiti i Estonija 1:3 u Beogradu. I sada navijači traže povratak Radomira Antića, tjeraju Vladimira Petrovića Pižona... Bit će tamo puno vatre, pet bodova već su prosuli. U vrlo izjednačenoj skupini to je jako puno i teško će se moći nadoknaditi.

Komentara 10

OB
-obrisani-
12:23 10.10.2010.

Pa taj stadion su napravili za 80%svih stanovnika LJubljane,pa takve stadione imamo mi u malo večem zagrebackim kvrtovima gdje nam se djeca igraju..

JU
juma
11:59 10.10.2010.

Hrvatskoj treba veliki i moderni stadion, buduci Dinamo vec redovito igra Euro ligu, a vjerovatno ce uskoro sve cesce igrati i Ligu prvaka. Reprezentacija na pak pripada u svjetski vrh i takodje treba veliki i moderan nacionalni stadion. Dakle nemoguce je to porediti sa Slovenijom, koja sve to nije, niti ima jak klupski nogomet, niti nogometnu tradiciju. Nije isto napraviti stadion za 50 ili 60 tisuca gledatelja, sto bi trebao biti kapacitet Maksimira ili neko zdanje za 15 tisuca gledatelja kao ovi mali stadioncici u Sloveniji.

KE
keyboard
11:12 10.10.2010.

nama definitivno treba neki lijep stadion, ne mora biti velik i skup, bitno je da se ljudi osjećaju na njemu ugodno......reprezentacija svakako to zaslužuje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije