Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zgodna gesta

Slatka scena iz Portugala: Ovako se uzvraća ljubav navijačima!

Foto: Screenshot/Facebook
18.12.2018.
u 11:57

Navijači gostujućeg kluba kućama nisu otputovali samo punih želudaca...

Čelnici drugoligaškog portugalskoga kluba Famalicãa ganuli su u ponedjeljak svoje vjerne navijače pristigle u Coimbru na važno gostovanje. Premda nisu morali, niti je to od njih itko tražio, na tribinu su im tijekom poluvremena poslali šezdeset pizza da ne navijaju gladni!

Grupu od stotinjak gostujućih navijača gesta je naprosto oduševila, a baš je slatka bila i poruka koju su čelnici poslali mladićima i djevojkama u klupskim bojama: Amor com amor se paga!

U prijevodu, dali su im do znanja da se ljubav ljubavlju vraća, ali nisu navijači Famalicãa kućama otputovali samo punih želudaca.

Iz Coimbre su se vratili i punih srca, a povod tome je bio pogodak Ze Castra u 94. minuti za 1:0 pobjedu! Tim se trijumfom Famalicão popeo na prvo mjesto na tablici, dok je Academica ostala na 11. mjestu.

Ključne riječi

Komentara 3

BL
blekpanther
12:55 18.12.2018.

Gdje je Jovanovic i Stevanovic?cisti sukob interesa. Podmicivati navijace ko je to vidio?

BL
blekpanther
12:55 18.12.2018.

Gdje je Jovanovic i Stevanovic?cisti sukob interesa. Podmicivati navijace ko je to vidio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije