Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uz neodoljivu crnku

Litavci izvlačenje parova kupa pretvorili u erotski show!

Foto: Screenshot
18.04.2019.
u 19:54

Ako ništa drugo, čini se da je izvlačenje bilo regularno

Litavska nogometna federacija poprilično je zbunila navijače koji su u četvetak uživo na Facebooku pratili izvlačenje parova tamošnjeg nogometnog kupa. Umjesto dužnosnika u odijelima, parove je izvlačila oskudno odjevena ljepotica, koja je po zraku hvatala papiriće s imenima klubova. 

I dok je dio navijača oduševljeno pozdravio ideju, krovnu litavsku nogometnu organizaciju brojni su zasuli i žestokim kritikama zbog neukusa, pa je video sa službenog kanala na Facebooku nakon izvlačenja obrisan.

Ako vas ne smetaju škakljivi kadrovi, pogledajte u nastavku kako je to izgledalo jer su pojedini snimku uspjeli sačuvati i postaviti na društvene mreže.

Mi se u koncept nećemo miješati, ali ako ništa drugo, čini se da je izvlačenje bilo regularno jer sumnjamo da je crnokosa ljepotica u takvim uvjetima nešto mogla namještati.

Komentara 2

LO
Lokislav
23:21 18.04.2019.

Opet Litavci! Dragi moji novinarčići, evo vam šalabahter iz zemljopisa i iz hrvatskog jezika: Tri su tzv. baltičke zemlje (ima ih još na Baltičkom moru): Estonija (estonski: Eesti Vabariik, engleski: Estonia) Latvija (lavijski: Latvijas Republika, engleski: Latvia) Litva (litvanski: Lietuvoss Respublika, engleski: Lithuania) Po ovome gore, stanovnici Litve su najvjerojatnije Litvanci, sigurno ne Litavci. Litavci bi možda mogli biti iz Litave, ili Lite, koje ne postoje. A nigdje ni hebene Leutonije, koju isto stalno spominjete, a koja je izmišljena država u jednoj staroj kanadskoj TV komediji (SCTV, potražite ”The Shmenge Brothers” na Wikipediji). Kao što je netko već davno komentirao, nekad su se novine čitale da čovjek sazna vijesti, nešto nauči i usput se malo opismeni. Nije li vas sram?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije