Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZBIJENO LICE

Ovako izgleda borac koji je dobio gadne batine u ringu

Foto: Instagram
03.09.2017.
u 15:04

- Ja sam u redu, ponekad si ti taj koji dijeli batine, a ponekad ih dobiješ

Nakon poraza od Alexandera Volkova, Stefan Struve je ostavio dojam kako mu isti nije teško pao. Jednostavno je zaključio kako je bit borilačkog sporta da nekada moraš dobiti batina, da bi ih idući put udijelio, piše Fightsite.

Prije borbe protiv Volkova, Struve je imao tri trijumfa u četiri nastupa te mu je borba bila vrlo bitna, ukoliko je želio sebe ponovno promovirati među one koji imaju što ponuditi u samom vrhu. Ipak, na kraju u tome nije uspio te je doživio poraz sličnom onom kakav je doživio protiv Marka Hunta u ožujku 2013. godine. Spremno je primao udarce, sve dok ga jedan nije oborio i onemogućio za nastavak borbe.

Već u kavezu je čestitao svom protivniku, izjavivši kako je jednostavno bio bolji. Nešto slično je ponovio i na Instagramu, uz fotografiju svog podosta razbijenog lica.

- Ja sam u redu, ponekad si ti taj koji dijeli batine, a ponekad ih dobiješ. Čestitao bih Alexu Volkovu, jednostavno je bio bolji borac i više je želio pobjedu. Sve vas puno volim, sada je vrijeme za odmor i opuštanje uz obitelj - kombinirana je izjava s dvije Instagram objave.

Volkov si je ovom pobjedom otvorio put prema okršaju s nekim iz Top 5 poretka, možda čak i pobjednikom borbe Fabricia Werduma i Derricka Lewisa.

Komentara 3

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
16:03 03.09.2017.

pa po to je dosao..ili..

Avatar maxist
maxist
15:45 03.09.2017.

na licu mu se ogleda sva plemenitiost tog "sport"-vještine ! ...mada često i pobjednik izgleda ovako pa zamisliti kakav je poraženi....a i ne požive dugo jer udarci se raliziraju prije starosti......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije