Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi su u nevjerici

Ovaj sudac ne zna nogometna pravila: Pogledajte kakvu je glupost napravio

Keith Stroud
Foto: Press Association/Pixsell
1/4
06.04.2017.
u 11:22

Nakon što je oštetio Newcastle pravdao se kako je bio dekoncentriran.

Engleska javnost je u nevjerici nakon događaja s utakmice Championshipa između Newcastlea i Burtona (1:0), a tijekom koje je sudac Keith Stroud pokazao kako ne poznaje pravila nogometne igre.

Nakon što je oštetio domaćina, Newcastle, pravdao se kako je bio dekoncentriran pa ga očekuje suspenzija.

Stroud je u 29. minuti dosudio jedanaesterac za Newcastle, a nakon što je Matt Ritchie pogodio s bijele točke, sudac je ponštio pogodak jer je domaći igrač, Dwigt Gayle, utrčao u kazneni prostor prije nego što je Ritchie izveo udarac. Stroud je potom dosudio indirekt i predao loptu Burtonu.

No, to je bilo suprotno pravilima. Budući da je Ritchie zatresao mrežu sudac je trebao dosuditi ponovno izvođenje kaznenog udarca. Odluka o indirketu bila bi ispravna da je igrač Newcastlea promašio jedanaesterac.

 

Nema sumnje kako će zaboravljivog suca ova pogreška skupo stajati - već je postao hit na internetu, a i na Wikipediji je navedeno kako ne poznaje nogometna pravila. Srećom, Newcastle je slavio pa se sučeva pogreška nije odrazila na ishod utakmice.

>>Neugodno iskustvo za Guardiolu: Ovo što mu je napravio Conte, nitko nikada nije

>>Bilić: Moramo biti realni - slijedi nam borba za opstanak

Komentara 2

DH
dalibor.hren
12:17 06.04.2017.

Sigurno je kriv Mamić!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije