Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATI NAPADAČ

Ovaj je Srbin posebno oduševio Tudora: On je jedan od najjačih na svijetu

Igor Tudor
Ivo Čagalj/PIXSELL
23.12.2021.
u 15:29

"Imamo potencijal, ali postoji i skupina igrača koja može više. Zadovoljan sam, a uz dodatan rad ćemo biti i bolji. Ima mjesta za napredak, svi napreduju i ako to ne radite, onda vas prestignu"

Verona je pod vodstvom Igora Tudora odigrala 1-1 protiv Fiorentine. Domaća momčad je povela u 17. minuti pogotkom Lasagne, a Firentinci su izjednačili tek u 81. minuti, kad je pogodak postigao Castrovilli.

Boško Šutalo je odigrao cijelu utakmicu za Veronu koja je sa 24 boda ostala na 12. poziciji, a Fiorentina je sa 32 boda na sedmom mjestu.

Tudor je nakon utakmice bio zadovoljan, rekavši da je njeogova momčad bila lizu pobjedi budući da je prednost izgubio u samom finišu, ali je otkrio i tko ga je u protivničkoj momčadi oduševio.

"Dušan Vlahović. On je jedan od najjačih napadača na svijetu. Ima sve, pametan je i gladan, a to radi razliku", rekao je Tudor. 

Verona je trenutno na 12. mjestu Serie A:

"Imamo potencijal, ali postoji i skupina igrača koja može više. Zadovoljan sam, a uz dodatan rad ćemo biti i bolji. Ima mjesta za napredak, svi napreduju i ako to ne radite, onda vas prestignu. U pregovorima smo s igračima za zimski prijelazni rok i nešto će se sigurno dogoditi", poručio je Tudor.

Ključne riječi

Komentara 2

CR
CroVukovar
21:38 24.12.2021.

Da je komentirao Austrijanca ili Slovenca ovog članka ne bi bilo.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
18:52 23.12.2021.

Redakcija u transu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije