Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREBA LI VATRENIMA?
Povratak na članak

Hrvat je nadmašio i igrača od 120 milijuna eura! Je li vrijeme za Dalićev poziv?

Zgodno zvuči podatak da je Budimir raspoloženiji i od Antoinea Griezmanna, francuskog napadača čija je tržišna vrijednost 120 milijuna eura. Baš za taj iznos Francuz je na početku ove sezone iz Atletico Madrida prešao u Barcelonu. Usporedbe radi, Antina je četiri milijuna.

Komentari 11

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
07:36 21.01.2020.

Već duže vremena pojavljuju se prikriveni sponzorirani članci različitih posrednika u nogometu o ovom ili onom igraču. Znam da je nogomet ogroman posao ali u konačnici ostaje gorak okus. A to je da autori takvih tekstova smatraju Zlatka Dalća i njegov stručni tim i njegove skaute nesposobnim za vođe nje reprezentacije. Nakon brojnih hvalospjeva treneru i izborniku sada ovako? Osobno mislim da je ponižavajuće ovako javno iz tko zna kojih razloga iskazivati ideje kojeg igrača treba Dalić ubaciti u ekipu. Jer Dalić očito loše radi svoj posao? Ima još. Da li autor teksta stvarno prati igrača kroz niz godina. Uspoređuje ga s izborom igrača u reprezentaciji? I uočio je iz osobnog promatranja određenog igrača na utakmica i treninzima nešto što nije poznato? Da, video materijal je koristan, statistike također, podaci agencija za trgovanje igračima također, zar autor stvarno misli da to nisu vidjeli niti Dalić niti njegov stručni tim i treba im stručan savjet? Ovakvi tekstovi samo dovode do podilaženjima igračima koji se nisu dovoljno dokazali u ekipama u kojima igraju na različitim razinama, loše djeluju na mlade igrače i na kraju dovode do umišljaja i neposluha prema trenerima. Imali smo, u konačnici, takvih slučajevima i u našoj reprezentaciji gdje je kvalitetan igrač umislio da bi on trebao biti i selektor i trener i odbio igrati i to javno pretvorio u skandal. Ovakvi tekstovi su na tom putu.

VL
Avatar FrenkiNino
FrenkiNino
09:39 21.01.2020.

Jedan moj susjed je prošli tjedan zabio tri gola. Dva puta

VL
BA
Baba
08:07 21.01.2020.

Čovjek proigrao u svojoj 28-oj godini?? Čitav jedan članak jer je čovjek da dva-tri gola na par utakmica u dosadašnjoj karijeri? Koje novinarstvo..

VL
DU
Deleted user
07:56 21.01.2020.

Pa naravno da treba Dalić zvati Budimira. Pa zadnje kolo je Valenciji zabio 2 gola., već je na 8 golova u španjolskom prvenstvu. Čovjek igra konstantno. Osim Petkovića i Kramarića (dosta ozljeđen) nemamo špicu. Rebić nije špica već krilo. Tako da je Budmir treća špica pored Petkovića i Kramiarića. U svakom slučaju zaslužuje priliku.

VL
Avatar Mirobulesic
Mirobulesic
08:22 21.01.2020.

sigurno ga treba zvat ibolji je od krame, nema smisla da se više zove lovro kalinić

VL
BU
Bubalamala
09:40 21.01.2020.

Nije vrijeme.

VL
IV
ivanbalic
09:54 21.01.2020.

Aha jes vala,Budimir je bio jednu tekmu raspolozeniji od Griezmanna,i odmah mora dga Dalic uvede u Repku.

VL
ŠA
Šat
12:51 21.01.2020.

nakon jedne sezone i usporedbe s Griezmannom , da on valja ne bi igrao u Mallorci sa 28 godina

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.