Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje Medveščaka

Ovacije igračima u mraku i 15 minuta nakon kraja dvoboja

Medveščak - Soči
Sanjin Strukić/PIXSELL
19.01.2015.
u 07:00

- Nisam uspio ni vidjeti tko je zabio gol u zadnjoj sekundi produžetka, pa nisam znao koga zagrliti - blistao je trener Doug Shedden

U transu, u mraku, s upaljenim bljeskalicama mobitela, šest tisuća euforičnih navijača punih je 15 minuta skandiralo hokejašima Medveščaka ponavljajući u nedogled, poput mantre "Samo da je tako svaki dan". Tri su puta izlazili hokejaši na bis, što je situacija kakvu zagrebačka (sportska) publika rijetko pamti.

Kome ću čestitati?

Groznica subotnje večeri zbog pobjede nad prosječnim Sočijem, najmlađom momčadi lige, štoviše, pobjede tek u - produžetku (3:2). Slavlje je bilo, u najmanju ruku, kao da su dečki osvojili Stanley Cup. Manje važno, kući su svi akteri, osim gorostasnih Rusa, otišli sretni...

- Nisam uspio ni vidjeti tko je zabio gol u zadnjoj sekundi produžetka, pa nisam znao koga zagrliti - blistao je trener Doug Shedden. A heroj je bio - Mark Popovich - zaustavio je semafor na 1,5 sekunde prije isteka produžetka. U regularnom dijelu bilo je 2:2, utakmica je prštala od šansi, igralo se atraktivno, redali napadi su obje strane.

- Uh, kakav je gušt bilo kad mi je pak sjeo na palicu u zadnji čas, nisam još zabio gol u produžetku - veselio se, sa sinom na ramenima, Mark Popovich te dodao:

- Od Nove godine igramo super hokej, pametno, bez srljanja, taktički dobro, čak i dominiramo. I navijači su nam se vratili, Ledena je bila puna, a to nam je najljepša nagrada. Pred nama su još dvije utakmice kod kuće, protiv Atlanta i Dinama i koje su nam super važne, jer nakon njih slijedi osam na gostovanjima. Vjerujemo da ćemo ući u doigravanje.

Trnovit put do zvijezda

Prema tablici, nisu ni tako daleko, jer od osmog mjesta ih dijeli šest bodova, odnosno dvije (čiste) pobjede. No, imaju na gostovanjima izuzetno težak raspored, igraju kod pet vodećih momčadi Zapada, tamo će se bodovi teško dohvatiti...

- Izvukli smo se iz očajne situacije, sad je svaki bod ogroman. Još smo na životu... - kaže trener Doug Shedden.

Komentara 1

Avatar Niškorist
Niškorist
16:35 19.01.2015.

Ludnica !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije