Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KAPETAN

Ova vijest o Luki Modriću razveselit će sve navijače Real Madrida!

Zinedine Zidane i Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
04.11.2016.
u 16:28

Modrić je nakon mjesec dana dugog oporavka trenirao jednakim ritmom s ostalim nogometašima Real Madrida pripremajući se za nedjeljnu prvenstvenu utakmicu protiv Leganésa na stadionu Santiago Bernabéu

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić, koji je uvršten na popis za utakmice protiv Islanda i Sjeverne Irske, jutros je trenirao sa suigračima u Real Madridu prvi put nakon operacije lijevog koljena 2. listopada.

Modrić je nakon mjesec dana dugog oporavka trenirao jednakim ritmom s ostalim nogometašima Real Madrida pripremajući se za nedjeljnu prvenstvenu utakmicu protiv Leganésa na stadionu Santiago Bernabéu. Na treningu u sportskom kampu Valdebebas, na sjeveru grada, igrači su radili s loptom i vježbali udarce na gol.

U petak je hrvatski izbornik Ante Čačić uvrstio 31-godišnjeg Modrića na popis za utakmicu protiv Islanda 12. studenog te Sjeverne Irske tri dana poslije. 

>> Luka Modrić među 23 kandidata u izboru za nogometaša godine

Komentara 2

MU
muh
18:16 04.11.2016.

Pobjednička momčad se ne menja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije