Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLIJEDI RUKOMETAŠI
Povratak na članak

Ova je igra Hrvatske daleko od medalje

U hrvatskom stožeru sve su oči nekako uprte u Domagoja Duvnjaka i svi nekako vjeruju da će biti spreman za siječanj. No, teško je reći koliko će zapravo Duvnjak moći pomoći.

Komentari 11

KE
kentie
12:46 07.11.2017.

vujo je napravio najveću uslugu našoj repki....jer je tom prijateljskom okršaju pristupio natjecateljski....i pokazao bjelodano slabosti naše vrste...bolje sad nego nikad....

VL
RI
rikavac
17:19 30.10.2017.

Clanak je dobro napisan i realan. Nama su sad naj veci problem bekovi vanjski igraci pucaci. Moramo ga naci do prvenstva jer ako ne nadjemo vanjskog pravog kao sto je Lac ili Metlicic bio tesko mi mozemo do medalje sa Stepancicem i Mandalinicem. Ne spori niko da oni nisu dobri igraci al oni nisu ti pucaci kad nam ne idu akcije na krila ili pivotmena da se njima priprema akcija za sut.

VL
Avatar Diavolo
Diavolo
21:09 30.10.2017.

Rukomet, sport koji je 55 po popularnosti u svijetu ali u Hrv odmah iza nogometa dovoljno govori kakvu publiku imamo.... i koji je uzeo dosta košarci, sportu koji polako izumire u Hrvatskoj.....

VL
DU
Deleted user
11:38 31.10.2017.

Kad bi Stepančić igrao kao prije nekoliko godina, sve bi izgledalo puno bolje.

VL
MA
Mara1705
01:45 03.11.2017.

Što ste se tako usrali, da tako moram reći? Da li Barcelona igra isto kad igra Messi i kad on ne igra?! Ne igra isto! Bezbroj puta je gora bez Messija! Tako je i sa Hrvatskom! Momci su dobro igrali! Imali smo problema u obrani i falile su nam kontre, ali to ćemo sve imati kad nam se Dule vrati!! A u ostalom kada netko igra prljavo kao Slovenci teško ih je dobiti, a mi smo ih dobili u obje utakmice, jer u prvoj smo ih pobijedili iako je bilo neriješeno jer su nam oni Srbi ukrali dva gola! A što se tiče Duleta mislim da svi trebamo biti optimistični! On će igrati! Hoće li biti 100% spreman ili ne to nitko ne zna. Ali kad je Dule zadnji puta bio potpuno spreman na nekom prvenstvu? Ja se ne sjećam! A u ostalom Dule u reprezentaciji ima puno veću ulogu od te da zabija golove i donosi pobjede! Zna se tko zabija najviše golova, naš Čupko! Koliko je dosad bilo utakmica u kojima Dule nije zabio ni jedan gol, a mi ipak pobijedili? Koliko smo puta tako s Duletom vodili, a kad bi Duleta izbornik izveo iz igre mi bismo izgubili predmost i opet je vratili čim bi Dule ušao u teren, a ne zabio ni jedan gol! Sjetite se samo utakmice protiv Poljaka! Ja sam uvijek govorila: Dule ne treba zabiti ni jedan gol, imamo druge koji će zabijati, samo da je na terenu s momcima jer im on daje neku sigurnost i snagu! I to je istina! To je Duletova najvažnija uloga u reprezentaciji! I on je može obavljati bio on 100% spreman ili ne!!! Jer Duvnjak je Duvnjak!! I opet ponavljam Dule će igrati!!!!

VL
RO
rokoxy1
17:06 30.10.2017.

Nije lose ,trebaju polako ojacavat i podizat formu i mentalnu i fizicku ,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.