Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA DRESOVA

Ova fotografija najbolje opisuje sve probleme hrvatskih rukometaša na Euru

Rukomet
Hrvatski rukometni savez
19.01.2022.
u 22:01

Izbornik Hrvoje Horvat pozvao je novih šest igrača zbog korone, ali nisu svi imali spremne dresove

Hrvatski rukometaši doputovali su u Budimpeštu, a u autobusu su bili svi igrači koji su završili susret protiv Ukrajine. Do daljnjega u izolaciji su ostali Zvonimir Srna, Marko Mamić, David Mandić, Leon Šušnja, Lovro Mihić, Matej Mandić i Željko Musa. Kompletna sedmorka koja bi na ovom turniru mogla neke i pobijediti. 

S momčadi u Budimpeštu nije došao ni Halil Jaganjac jer je otputovao u Zagreb na dodatna snimanja i pretrage zbog potresa mozga. Jaganjac je na utakmici sa Srbijom pretrpio snažan udarac i od toga dobio potres mozga. Liječnici su procijenili da ne smije riskirati jer otprije zbog ozljede glave ima ugrađenu metalnu pločicu.

Nakon dolaska u Budimpeštu uslijedilo je novo PCR testiranje nakon kojeg smo dobili nova dva pozitivna igrača – vratara Matu Šunjića i kružnog napadača Nikolu Grahovca. Stručni stožer je hitno reagirao i iz obližnjeg Segedina stiže proslavljeni hrvatski vratar Mirko Alilović, “hobotnica” iz Ljubuškog koja se oprostila od reprezentacije još tamo 2018. godine. On je imao COVID 19 prije desetak dana pa nema straha da će biti pozitivan na PCR testiranju.

Utakmica s Crnom Gorom igra se u četvrtak, pa je izbornik Hrvoje Horvat pozvao novih šest igrača - Mirka Alilovića, Matea Maraša, Ivana Sliškovića, Vladu Matanovića, Dominika Kuzmanovića i Kristiana Pilipovića.

A koliki kaos na Euru vlada zbog korone svjedoči i fotografija koju je objavio Hrvatski rukometni savez. Naime, novi igrači morali su danas odraditi službeno fotografiranje, ali nisu imali spremne dresove. Stoga je Matanović obukao dres Davida Mandića, a Pilipović dres Mateja Mandića. I to najbolje pokazuje koliko igrača svakodnevno dolazi u momčad.

>> Pogledajte i video

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije