Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREŠTI OLJA KARLEUŠA

Otkud narodnjaci u najjačoj ligi svijeta? Naručio ih je čovjek koji obožava Severinu

Dončić i Severina
Instagram
04.01.2022.
u 09:58

Dončić se pobrinuo da Jokićev boravak u Teksasu prođe to ugodnije pa mu je osigurao omiljenu glazbu tijekom zagrijavanja.

U dvoboju košarkaša s ovih prostora u NBA ligi Luka Dončić sinoć je dobio dvoboj protiv Nikole Jokića, a Dallas je svladao Denver 103:89 na domaćem parketu.

Slovenski košarkaš je opet bio na pragu triple-doublea u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta, ubacio je 21 koš uz 15 asistencija i osam skokova. Srbin je, pak, ubacio 27 poena, a upisao je i 16 skokova.

A Dončić se pobrinuo da Jokićev boravak u Teksasu prođe to ugodnije pa mu je osigurao omiljenu glazbu tijekom zagrijavanja.

Sa zvučnika se tijekom zagrijavanja čula pjesma "Zicer" koju izvodi srpska folk-pop pjevačica Olja Karleuša. Jokić je to odmah prihvatio i otpjevao pjesmu od početka do kraja.

A Slovenac Dončić veliki je ljubitelj glazbe s ovih prostora. Nedavno je ugovor NBA momčadi na još pet godina za nevjerojatnih 207 milijuna dolara (oko 175 milijuna eura). Dan nakon potpisa, Luka je sve odlučio proslaviti na poseban, spektakularan način. Za to je unajmio hrvatsku pjevačicu Severinu, a vjerojatno je i za nju morao dati lijep iznos budući da je ona jedna od najvećih zvijezda s ovih prostora. Severina je napravila pravi show na Dončićevoj zabavi, a snimkama se pohvalila Ursa Knap Okretič, jedna od djevojaka koje su bile na zabavi.

A Dončić se pobrinuo da Jokićev boravak u Teksasu prođe to ugodnije pa mu je osigurao omiljenu glazbu tijekom zagrijavanja.

Komentara 3

BE
berija
12:46 04.01.2022.

Dokaz da se novcem ukus i pamet kupiti ne mogu.

Avatar Anna
Anna
11:05 04.01.2022.

A jadnicak , Seve i Karleuša 🤣

BL
blekpanther
10:11 04.01.2022.

Jedna od vijesti bez koje ne možemo započeti dan, Obožava Severinu a “peva” Kerleuša!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije