Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STVAR PRINCIPA

Otkriveno što će Zvone Boban napraviti, neće samo tako prijeći preko otkaza u Milanu!

24.01.2015., Sibenik - Proslavljeni hrvatski nogometas Zvonimir Boban u setnji rivom.  Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/7
09.03.2020.
u 12:12

– Moj intervju pravno je besprijekoran – rekao je Boban kada je usporedio Milan s diktatorskim režimom Sjeverne Koreje.

Trakavica se oko završetka angažmana bivšeg kapetana Hrvatske Zvonimira Bobana nastavlja. Milan je Bobanu uručio otkaz uz objašnjenje da mora otići zbog komentara koje je dao u intervjuu za Gazzettu dello Sport.

No talijanski mediji danas pišu da priča nije gotova i da će legendarni hrvatski kapetan tužiti klub i da će se sve rješavati na sudu.

Boban je otpušten zbog neprimjerenog ponašanja, ali on će se protiv toga pravno boriti jer smatra da je postupio u skladu s obvezama iz ugovora. To potvrđuje i njegova izjava koju je nedavno dao:

– Moj intervju je pravno besprijekoran – rekao je Boban kada je usporedio Milan s diktatorskim režimom Sjeverne Koreje.

Talijani pišu da će Boban na sudu tražiti otpremninu, ali da u ovom slučaju nije samo riječ o novcu već je za hrvatskog kapetana ovo prije sve pitanje principa.

Podsjećamo, Boban je dobio otkaz zbog idućeg citata iz Gazzette:

– Do prije nekoliko dana mislio sam da su priče o dvjema dušama unutar kluba neistina, ali činjenica da govorimo o tome svakako nije dobra. Razočaravajuće je što se sve događa u trenucima dok momčad napreduje i kada se vidi naporan rad trenera Piolija. Napraviti to bez upozorenja potez je bez poštovanja i elegancije, to nije Milanov način, barem ne ono čega se mi sjećamo – rekao je tada vidno zgroženi Boban koji je tada oštro kritizirao šefa Ivana Gazidisa zato što mu je ovaj dogovarao dovođenje njemačkog maga Ralfa Rangnicka.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
13:32 09.03.2020.

Da je bio dobar,nebi dobio otkaz.

HA
Hanok
12:51 09.03.2020.

dobio otkaz i gotovo

ZB
Zoki-Bijela
12:18 09.03.2020.

Jeli mu decko siguran

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije