Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpisao na 4,5 godina

Otkriveno koliko će Andrija Balić zarađivati u Udineseu

Andrija Balić
Foto: Udinese.it
1/6
01.02.2016.
u 20:05

Na kraju je uskočila agencija koja je posredovala u transferu. Oni su pristali platiti Hajduku milijun eura odmah, a njima će Udinese isti iznos uplatiti na ljeto.

Andrija Balić napustio je Hajduk i danas potpisao ugovor na četiri i pol godine s talijanskim prvoligašem Udineseom. Prije nekoliko dana riješeno je pitanje odštete, Udinese je poslao ponudu od tri milijuna eura plus milijun eura, koji se imaju ostvariti kroz bonuse bude li se Balićeva karijera u Udineseu razvijala po planu. 

Sporno je bilo pitanje isplate tih tri milijuna eura, Udinese je nudio opciju po kojoj s plaćanjem u tri rate kreće na ljeto i milijun eura na Hajdukov račun trebalo bi sjedati svakih šest mjeseci. Predsjednik Marin Brbić pokušavao je izboriti da te rate krenu odmah i nije želio ući u probleme s Talijanima.

Na kraju je uskočila agencija koja je posredovala u transferu. Oni su pristali platiti Hajduku milijun eura odmah, a njima će Udinese isti iznos uplatiti na ljeto, piše Goal.

Baliću će godišnja plaća iznositi 240.000 eura, a može računati i na dodatne bonuse ako bude redovito nastupao. Također od transfera u talijansku momčad pripada mu deset posto, odnosno 300 tisuća eura.

>>Bijela realnost je prodaja za tri milijuna eura

Komentara 6

Avatar Titanov sin
Titanov sin
20:24 01.02.2016.

Ups, znači da je bio problem prva rata? Kako će tek biti sa drugom? Treću mogu zaboraviti.

JU
Jure7
21:45 01.02.2016.

Sretno momcino!!! Iako bi volio da si jos u nasem Hajduku! HŽV

DE
derin
01:43 02.02.2016.

Ovi mladi lete iz hrvatske nakon samo par nastupa, ne kuzeci da ih vanka ceka surova realnost, gdje ce biti tek jedan od talenata, a ovamo su bili u centru paznje. Odu prezeleni, izgube se i onda mole da dobiju priliku kod nas. Imas 18 godina, zvijezda si kluba, imas cca 100 tisuca eura primanja i zuris se van!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije