Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFERI

Niko Kovač iz Bayerna tjera zvijezde, na listi želja mu vatreni

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
20.11.2018.
u 07:04

Čelnici kluba Kovaču će dati budžet od 200 milijuna eura za pojačanja, a prvi na listi želja su mu Benjamin Pavard, francuski branič koji je briljirao na SP-u, Kai Havertz iz Bayera i hrvatski nogometaš Ante Rebić

Niko Kovač preživio je teške dane na klupi Bayerna, a sad se okreće slaganju potpuno nove momčadi.

Kako piše Bild, koji uvijek ima dobre informacije iz bavarskog kluba, bivši hrvatski izbornik odlučio je iz momčadi odstraniti zvijezde Francka Ribéryja i Arjena Robbena, a uz njih će klub napustiti Rafinha i Javi Martínez.

Niko Kovač
1/6

Čelnici kluba Kovaču će dati budžet od 200 milijuna eura za pojačanja, a prvi na listi želja su mu Benjamin Pavard, francuski branič koji je briljirao na SP-u, Kai Havertz iz Bayera i hrvatski nogometaš Ante Rebić.

Na listi želja još je i Luka Jović, također igrač s kojim je Kovač sjajno surađivao u Eintrachtu.

>> Pogledajte što su reprezentativci i izbornik Dalić rekli nakon povratka iz Engleske

Komentara 6

RM
ruzica_mario
09:25 20.11.2018.

bild je bas relevantan izvor

VJ
vjekoslav44
09:11 20.11.2018.

Kovać je sa Rebićem napravio čudo u Frankfurtu ...Rasturali su u Bundesligi a vi stručnjaci koji osporavate Rebića nemate blage veze i nogometu i vrlo brzo zaboravljate njegiv učinak...

WE
weAreCro
08:43 20.11.2018.

Kovac zna Rebica najbolje ali me cudi da zeli bas njega, pa on jedino trcat moze i nista vise.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije