Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO MU PALO

Otkriveno: Evo zašto je ljubomorni Ronaldo poludio zbog Luke Modrića!

Ronaldo Modrić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/6
09.02.2019.
u 16:50

- Naravno da je bio jako ljutit. Zaslužio je tu nagradu zbog svega što je napravio prošle godine.

Cristiano Ronaldo bio je jako ljutit nakon što je doznao da neće osvojiti Zlatnu loptu koja je otišla u ruke našeg Luke Modrića.

Otkrio je to Ronaldov prijatelj i sunarodnjak Bruno Alves koji igra za Parmu.

- Naravno da je bio jako ljutit. Zaslužio je tu nagradu zbog svega što je napravio prošle godine. To ga je još više motiviralo, a za njega i klub je važno da je motiviran i da želi osvajati trofeje - rekao je Alves, prenosi Sky Italia.

- Znam ga jako dugo vremena i znam što je sve prošao i koliko se mučio kroz život. Stvarno se dobro poznajemo, on je uvijek zabavan, stalno nasmijan, ali je i veliki profesionalac - dodao je Alves.

Podsjećamo, napadač Juventusa nije se ni pojavio na dodjeli Zlatne lopte koju je osvojio Modrić i tako prekinuo desetogodišnju dominaciju Messija i Ronalda. Mediji su tada pisali da je Ronaldo jako razočaran što nije dobio nagradu.

>> Pogledajte najveće zimske transfere

Ključne riječi

Komentara 20

DU
Deleted user
17:31 09.02.2019.

Konačno! Sve je tako dugo bilo "pokriveno" i sad nam je "autor" sve otrkio. Konačno!

IL
ilijan
17:06 09.02.2019.

Bruno koliko ti on plaća za tu izjavu. Svi koji njega poznaju znaju da je jako prepotentan i teška karaktera.

NE
Neo001
17:41 09.02.2019.

lako za ronalda, on se potajno nadao i imao razloga biti ljubomoran, no znatno je veći problem naše orjunaške gamadi,koja je bila ljubomorna što je Modrić proglašen najboljim na svijetu i to gamad koja je na grbači naroda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije