Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi ga hvale

Simeone najavio veliki derbi: Svaka čast svima, ali jedan je Luka Modrić!

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
08.02.2019.
u 19:43

Okršaj Atletica i Reala na rasporedu je u subotu u 16:15

Jedan od najvećih derbija ovog vikenda gledat ćemo u Madridu u subotu u 16:15 sati kada će na travnjak prepunog stadiona Wanda Metropolitano Atletico istračati protiv Reala u izrazito važnoj utakmici.

Naime, momčadi iz glavnoga grada hvataju priključak za vodećom Barcelonom te nećemo puno pogriješiti ako kažemo da će poraženi zaključiti utrku za naslovom prvaka Španjolske budući da se Atletico nalazi na šest, a Real na osam bodova zaostatka.

>> Pogledajte koji su nogometaši najplaćeniji na svijetu

Doduše, i Barcu u nedjelju navečer očekuje teško gostovanje u Bilbau, ali neće začuditi ako i iz tog okršaja izvuče trobod.

Trener Atletica Diego Simeone je uoči gradskoga okršaja nahvalio rivale, a naglasak je stavio na hrvatskog reprezentativca. Upitan od novinara kojeg igrača smatra ključnim u redovima kraljevskog kluba, Simeone je kratko i jasno odvratio:

- Modrić je uvijek taj!

Foto: Reuters/Pixsell

 

Komentara 4

TO
Tomi0713
22:27 08.02.2019.

Pa tko bi rekao,pa ovi ce se pojest u vecernjem

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
10:07 09.02.2019.

Luka legenda!🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

ZO
zoca
13:38 09.02.2019.

cudna izjava pila naopako jel nije upravo taj isti Simeone izjavljivao da Luki ne pripada epitet najboljeg na svijetu vec njegovom malom prepotentnom pijetlicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije