Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snježna kraljica
Povratak na članak

Otkrivena ekskluziva: Evo kako će skijaši u Zagrebu izlaziti na izvlačenje brojeva

Neće se Ivica natjecati, jer njegova je karijera završila, ali uoči muške i ženske utrke Svjetskog kupa spustit će se kao predvozač s kamerom na kacigi

Komentari 4

HE
Hess
04:15 30.12.2017.

posao Kostelica,prvenstveno Janice trabao bi biti da trazi genijalce sa skijama, bas zato sto je to I bila...u svoje vrijeme..

VL
Avatar Neobavezno
Neobavezno
08:53 30.12.2017.

Nadam se da ce izlet doticnog glavnog lopava u ZG-u uskoro zavrsiti i da konacno rekreativci dobiju svoje brdo nazad

VL
Avatar Django
Django
23:58 29.12.2017.

Na žalost, nepotizam i klijentelizam su uništili šansu da se zahvaljujući rezultatima Kostelića hrvatsko skijanje stvarno razvije dalje od rekreativne razine. Sve što je nakon njih ostalo su sjajna 50ta -60ta mjesta koja postižu mamine i tatine kćeri i sinovi. I slalom na Sljemenu. Ali i ta priča će uskoro završiti.

VL
MU
mulag
07:46 30.12.2017.

jos malo minusa u ZG blagajni ,,, kretencine

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.