Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije umro u snu?

Otkriven razlog smrti Badeljeva suigrača Davidea Astorija

Davide Astori
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/6
08.06.2018.
u 11:31

Tri mjeseca nakon tragedija pojavila se informacija kako Astori nije umro u snu

Početkom ožujka nogometni je svijet potresla smrt Fiorentinina kapetana Davidea Astorija.

Badeljev suigrač, nesretni 31-godišnji talijanski reprezentativac, pronađe je mrtav u hotelskoj sobi u Udinama uoči 27. kola Serie A Udinese - Fiorentina.

Davide Astori
1/12

Tri mjeseca nakon tragedija pojavila se informacija kako Astori nije umro u snu. Obdukcija je pokazala da je Davide preminuo od posljedica ubrzanja rada srca, a tragedija se jednostavno nije mogla izbjeći, piše Corriere della Sera.

Tužitelj Antonio De Nicolo koji vodi istragu  nije želio komentirati navode talijanskog dnevnog lista, ali uskoro će svi podaci biti dostupni javnosti.

Kapetansku vrpcu preuzeo je naš Milan Badelj.

- Njegov duh će živjeti u nama. Borba, glad za pobjedama, posvećenost, nastavit ćemo raditi onako kako je radio naš kapetan - rekao je hrvatski reprezentativac nekoliko dana nakon tragedije uoči domaće utakmice Fiorentina - Benevento. 

>> Pogledajte Večernji pressing sa Alenom Bokšićem

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
14:44 08.06.2018.

Znači da se morao probuditi kako bi mogao umrijeti? Čovjek je, na žalost, preminuo i ostavite ga na miru!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije