Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNO U ENGLESKOJ

Otkriven razlog Lampardova otkaza: Podmazao mu tlo i hrvatski reprezentativac?

Wolverhampton Wanderers v Chelsea - Premier League - Molineux
Andrew Yates/PA Images/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
25.01.2021.
u 19:26

Prema pisanju Athletica, Lampard nije razgovarao sa svim igračima, već samo s onima koje voli, a onda su neki igrači reagirali, a među njima je i naš Mateo Kovačić

Engleski prvoligaš Chelsea otpustio je u ponedjeljak trenera Franka Lamparda nakon pet poraza u osam ligaških utakmica, objavio je londonski klub na službenim stranicama. "To je bila jako teška odluka za klub, ne samo jer imam odličan osobni odnos s Frankom i jako ga poštujem", navodi se u izjavi vlasnika Chelsea Romana Abramoviča.

"On je izrazito častan čovjek i ima visoku radnu etiku. Međutim, u sadašnjim okolnostima vjerujemo da je najbolje promijeniti trenera", dodao je Abramovič.

A kada ga toliko obožavaju, što mu je presudilo? Pa, više razloga... 

Prvi razlog je što je Chelsea zaredao loše nastupe i rezultate već neko vrijeme, a klub je ove sezone potrošio više od 220 milijuna funti na pojačanja.  Nije ga spasila niti pobjeda u FA Kupu u kojemu je svladao Luton Town 3:1. 

Ono što je mogla biti kap koja je prelila čašu su priče igrača. Prema pisanju Athletica, Lampard nije razgovarao sa svim igračima, već samo s onima koje voli, a onda su neki igrači reagirali, a među njima je i naš Mateo Kovačić. 

Danny Murphy, Kovačić i Rudiger su otišli kod uprave požaliti se na svog trenera, prenosi Talksport.

- Problem je što Lampard nije pričao s igračima, samo s onima koje je volio. Znam neke igrače koji su bili u momčadi bez da su pričali s njim mjesecima. To je frustrirajuće jer ne znaju griješe li u ičemu i što menadžer misli - rekao je jedan izvor za navedeni medij. 
 

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
14:02 26.01.2021.

Pa tko Matea ne bi volio??? Vjernik, ministrant, svoju djevojku upoznao u crkvi dok je pjevala u crkvenom zboru (da, da, ako niste znali tako je bilo!), itd. Anđeo samo takav...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije