Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večernji u dohi
Povratak na članak

Otkrivamo sastav Hrvatske za krucijalnu utakmicu protiv Belgije! Ovo je izbor Zlatka Dalića

Pogledajte kakav sastav će izvesti Zlatko Dalić na megdan Belgijcima, mediji već neko vrijeme pišu o lošoj amosferi, dok Eden Hazard tvrdi kako je sve u najboljem redu

Komentari 23

PA
pan-am
09:34 30.11.2022.

Dečki sretno ,i uz Božiju pomoć!!

VL
KO
koraknaprijed
10:00 30.11.2022.

Ako pobjedimo Belgiju,OSVAJAMO ZLATO

VL
RE
RedTree
00:18 01.12.2022.

Hajmo naši, jako i hrabro od prve do zadnje minute! 🇭🇷💪

VL
PV
prcko.vita
10:22 30.11.2022.

Dobro da otkrivate, da se Belgijci mogu što bolje pripremiti da nas pošalju doma. Možete odmah pripremiti članak kako ste baš vi otkrili, i zahvaljujući tome Hrvatskoj nema više nogometnog ludila, nego idu doma. Dobro da ste otkrili i da su navijači kao Hrvatske pljuvali po igraču Kanade, i zato će Hrvatska da plaća kazne a ti navijači odoše kući, u Njemačku, Švicarsku itd. Baš lijepo radite u korist Hrvatskog naroda svi, svaka čast.

VL
DI
Diosiario
13:22 30.11.2022.

Ovo se događa već treći put za redom. Jučer je internet bio pun članaka gdje prvo belgijski izbornik Martinez govori kako je ljut jer je prije prve utakmice otkriven sastav 24 sata ranije što znači da imaju špijuna u stožeru, a navečer izlazi članak gdje Curtois kaže da ako otkriju tko je taj koji odaje informacije iz kabine da taj više sigurno nikad neće zaigrati za Belgiju. Međutim, kod nas se to tretira kao nešto najnormalnije, što nije ni čudo kad znamo da je ovo narod koji glasa za mesiće, josipoviće, plenkoviće i slične, ovdje se špijunaža i izdaja ne smatraju manom nego vrlinom, međutim, ovdje ne možemo kriviti medije nego Dalić mora pod hitno naći špijuna u svlačionici koji medijima dostavlja ove podatke i šutnuti ga tako da više nikad u životu ne smije prići ne samo reprezentaciji nego niti jednom nogometnom stadionu u Hrvatskoj. Za onih malo Hrvata koji su baš Hrvati i mentalno a ne samo etnički, koji nisu jugoslaveni, ovo je bitno jer ako se kaže da će možda igrati Vlašić ili Majer ili Budimir itd, onda Martinez mora s Belgijom proći sve te taktičke postavke, a ovako točno može usredotočiti svoje taktičke postavke upravo na ovaj sastav, i iz toga je jasno da je riječ o sabotaži, i zato je normalno da se Belgijci ljute jer se to dogodilo i njima, a nije normalno da se mi ne ljutimo što se to nama već treći put za redom događa!

VL
ZA
Zamadu
12:38 08.12.2022.

Orsic i Kramaric naprijed, sredina Modric, Kovacic, Majer, Brozovic. Sredina da gine, tko se prvi umori mjenjati s Sucicem. Nazad: Perisic lijevi, Gvardiol, Lovren, Juranovic desni Podignuti linije naprijed i bez takticke filozofije, ali s dogovorenim ciljem igrati svim srcem.

VL
Avatar Besna Mirela
Besna Mirela
11:27 30.11.2022.

Vlašić se na žalost oporavio pa konkurira :(

VL
MR
mrvoje17
09:52 30.11.2022.

Što mi ide na živce ovi izrazi Belgijci. Ako su oni Belgijci a ne Belgijanci onda su Austrijanci Austrijci i Srbi Srbijci, Australijanci Australijci itd. Goran Milić uveo u hrvatski jezik bosanski dijalekt.

VL
DJ
Dodaj Juri
09:48 30.11.2022.

Isao bih u kladionicu odigrati nest. Da li netko ima statisticke informacije kako stojimo sa Belgijom?

VL
ES
estuar
12:08 30.11.2022.

Dobro je da je Vida povidao rane. Taj će stvarno biti od pomoći. Nego, kako se on snalazi s pivom u toj pustari? Možda je uspio prešverati ponešto sa svoje svinjogojske farme?

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
11:43 30.11.2022.

Otkrivamo sastav Hrvatske za krucijalnu utakmicu protiv Belgije! Ovo je izbor hrvatskog nevinog viteza i hrvatskog medjugoskog sveca Zdravka Mamica..

VL
BE
bernard1234
09:43 30.11.2022.

ma sta vi otkrivate stoko balkanska..to ce sirotonji dati vise kruha..ha..ha.

VL
BI
billynik
09:59 30.11.2022.

Prvu utakmicu odigramo na nulu i Dalić kaže da je zadovoljan s tim a sad se moramo vaditi protiv Belgije koja ispada ako nas ne pobjedi. Koji genijalac, bojim se da bi poslije utakmice lako mogli pakirati kofere a Dalićć i ekipa poput glasnogovornika Jeličića će tvrditi da je to uspjeh.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.