Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zna se i datum
Povratak na članak

Otkrivamo! BBB-i nakon burne rasprave odlučili: Vraćamo se na maksimirski sjever!

Komentari 93

ZO
zoom
10:46 08.09.2016.

propao je plan SDP-a za preuzimanje dinama, BBB-i su napokon progledali? ili je i ovo samo varka kako bi opet izazali nerede?? nasilne huligane među BBB ne treba nikad više pustiti na stadion!

VL
DU
Deleted user
10:42 08.09.2016.

Očigledno je veci dio BBB progledalao i shvatio tko im je godinama prodavao maglu po nalogu SDPa uz pomoc jeftine medijske propagande .

VL
LE
let3
11:36 08.09.2016.

Vrlo jednostavno, tko želi ići na neku utakmicu neka ide i obratno, jel treba nekom navijaču neka organizacija da mu kaže hoće li on ići na utakmicu ili ne i iz kojih razloga?

VL
Avatar utunelu
utunelu
10:50 08.09.2016.

budite ko split torcida i hajduk..sve sta vam smrdi na hrvatsku unistite..budite ko njihovi djedovi orjunasi i cetnici i ne trebate se uopce vracat divno nam je bez vas

VL
NI
nidjomidjo
11:27 08.09.2016.

protiv Hajduka nije niti potrebna niti njihova niti ičija podrška jer je razlika u klasi od 4 do 5 golova, ali me živo zanima kako će to oni doći na sjever protiv Juvea, kad svi zajedno mogu skupiti love za maksimalno deset karata?

VL
DU
dubi02
10:55 08.09.2016.

Pravi BBB su i do sada bili na sjeveru a ovi koji se vračaju se zovu HULIGANI!!! dovoljno je bilo vidjeti prije dva vikenda na autocesti Zagreb Rijeka kako izgleda da šačica propalica i niškoristi..

VL
ED
europski dinamo
10:52 08.09.2016.

Clanak pun patetike kao i obicno...kao grupa je jaka,a grupa nikad slabija,kao najvjerniji ,a nema ih godinama na stadionu. Valjda smo mi najvjerniji koji smo na svakoj utakmici. Komedija

VL
SE
senior
11:23 08.09.2016.

Neće ova idila dugo trajati. Sačekqajmo prvu Dinamovu utakmicu pa ćete vidjeti baklje na travnjaku i besprestalne salve uvreda. Možda su se ti "pitomi" BBB samo privremeno kamuflirali u "ovčice" a na prvoj tekmi lige prvaka će poduzeti sve daa Dinamo izbace iz lige prvaka, pa to su već višepta neskriveno najavljivali. Živi bili pa vidjeli.

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:04 08.09.2016.

hahaha, koje li smijurije. znači, dan nakon što su hajdukovci obznanili novost u upravljanju hajdukom, gdje udruga otkupljuje (a novca vidjeti nitko neće...) udjel od tomyja, eto, i bbb-i nanjušili priliku. samo što oni za razliku od splićana imaju metutu puno težu, i daleko financijski moćniju. sa još jednom prevelikom razlikom. dinamo danas ima para da može sagraditi svoj stadion. što je i možda ključni trenutak u ovoj lakrdiji oko podrške navijača klubu. jer ako bi dinamo 'bez navijača' izgradio stadion, tko bi se od ovih 'bbb-a' što su protiv trenutne uprave kluba (a koji navijači nisu protiv uprave??), ikad mogao na novom stadionu osjećati doma? dal bi bbb-i odlazili i dalje na maksimir, gdje više ne bi vedrio i oblačio mamić? koga bi tamo pratili? sa tribine bi gledali u šumu, dal će koja zvjerka protrčati čistinom? ovo je konačna mamićeva pobjeda. a torcidi teško trljanje ionak ružne rane. zamislite, bbb u maksimiru gleda natjecateljsku utakmicu, i to u ligi prvaka, bbb uživo gledaju na stadionu juventus.. dok s druge strane, torcida uživa u susretima hajduka sa pomorcem, junakom... ovo je epohalni dan, za dinamo, ali i za hajduk. hajduk od jučer ubrzava svoj konačni pad i prelazak u amatere, a dinamu se vraćaju navijači. ja i inače nisam shvatio razlog odsustva bbb-a na stadionu.... nije mi jasno, dal oni navijaju za klub, ili za neku odabranu upravu? ako su za klub, kao što se kunu, nije bilo razloga ne dolaziti na utakmice. a ako imaju nešto protiv trenutne uprave kluba, neka se bune, ima načina. al svoj klub moraš podržavati. mamić se primirio, zaradio novac, a klub je dalje suveren doma. hej, a da se boysi možda ne nadaju da će im mamić platiti gostovanja u italiji, i uopće po europi?

VL
UN
unfall
11:04 08.09.2016.

Nadam se da necu 80% utakmice slusat uvrede !?

VL
CR
cronautica13
12:04 08.09.2016.

Ako mislite biti raditi nerede i probleme ne treba te se nikada vratiti.Ostavite prostor za normalne ljude i prave navijače.

VL
Avatar peet
peet
11:32 08.09.2016.

Ako misle navijati, dobrodosli su..Ako misle vrijedati, bacati petarde i baklje...sto dalje od Dinama... inace, huk sa sjevera je nesto predivno i sigurno bi bio poticaj igracima

VL
PA
Paket
10:44 08.09.2016.

Dinamoooooooooooooooooooooooooo

VL
Avatar Darko zg
Darko zg
10:59 08.09.2016.

Molim vas, ne vračajte se na stadion ako volite Dinamo.Želim vidjeti da Dinamo i dalje sve osvaja sa prosjekom 200-300 navijača na stadionu koji vole naš Dinamo na čelu sa Zdravkom....Unaprijed hvala

VL
DU
Deleted user
12:02 08.09.2016.

bolje da ih nema jer tako Dinamu ostaje vise love u kasi a uefa ima i druge izvore prihoda pa ce prezivjeti i bez nasih kazni

VL
OR
Orkan1
12:30 08.09.2016.

Pita li itko normalne navijace zele li oni da se vi vratite ?Sve ove vodine Dinamo je prezivio bez vas netrebaju nam huligani i vaše divljanje i vrjeđanje.Uprave ce proci ali Dinamo uvjek ostaje.Kakve su uprave bile Juventusa,Milana,Intera,Bajerna,.....mnogi su zavrsili u zatvoru pa navijaci nisu rusili svoj klub.Bilo bi bolje da se nevracate.

VL
AP
apaurin
11:19 08.09.2016.

Pa kome fale ti huligani ? Bas je ljepo bilo gledat tekme u civiliziranim uvjetima ,sad opet normalni ljudi moraju pratit svoj klub na tv ekranima .

VL
DU
Deleted user
13:44 08.09.2016.

Uz Boyse i Maminja...složne i udružene Dinamo bi prezimljavao u Europi...A Maminjo bi im sve dao...Dinamo bez Boysa ne može dalje a bez Maminja je Dinamo smiješan...kao Hajduk...joj pardon...Recreativo.

VL
Avatar maxist
maxist
11:41 08.09.2016.

tzv navijačke skupine su čini se danas zbir incidentnih likova koji su protiv svega normalnog-samo šora.obračuni,napadi i razbijanje.......zg-st-ri.....udri-ubij...smisao života

VL
JU
juma
12:42 08.09.2016.

Užas. Nadam se kako će uprava naći način da zaustavi ove huligane. Nikome nisu nedostajali, osim dakako, njihovih zagovornika u medijima. Uspjeli su čak i na futsalu prekinuti utakmicu i tući gostujuće igrače i gledatelje. Što dalje od Maksimira i normalnih navijača to bolje po Dinamo i hrvatski nogomet.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.