Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruganijeva djevojka

Otkrila da je zaražena i bez simptoma te svima poslala snažnu poruku

Michela Persico
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
17.03.2020.
u 07:49

– Čuvajte se. Ostanite kod kuće! Svi poštujmo pravila i svi ćemo zajedno proći ovu pandemiju! – rekla je Michela Persico

Juventusov branič Daniele Rugani (25) među prvim je nogometašima koji su zaraženi koronavirusom. Igrač talijanskog prvaka ostao je samoizolaciji u Juventusovom trening-kampu kako ne bi zarazio svoje najbliže, no bilo je prekasno.

Njegova djevojka, 29-godišnja Michela Persico, putem svog Instagrama objavila je video u kojem je otkrila kako je i ona zaražena. Kazala je da su nalazi testiranja bili pozitivni.

U Italiji je po posljednjim podacima zaraženo 27.980 osoba, a preminulo je 2158 ljudi.

– Bila sam strahovito uplašena kada sam čula da je Daniele pozitivan na virus, ali u međuvremenu smo svi mnogo bolje upoznati s pandemijom pa sada, kada znam da sam i ja zaražena, puno manje brinem – rekla je Michela Persico i dodala:

– Daniele ima blagu temperaturu, a ja sam zaražena, ali bez simptoma. Osjećam se dobro. Ovo je još jedan signal za sve... Budite oprezni, ne morate imati simptome da biste bili zaraženi, a možete zaraziti mnoge oko sebe!

Danieleova djevojka svima je poslala snažnu poruku:

– Čuvajte se. Ostanite kod kuće! Svi poštujmo pravila i svi ćemo zajedno proći ovu pandemiju!

>> Video: Poruka lijepe talijanske voditeljice Dilette Leotta

Komentara 7

DU
Deleted user
08:39 17.03.2020.

Mislim da su poruke vrlo vazna stvar. Na kraku krajeva virus moze zaraziti svakog. Najgora stvar je da poneke osobe ne osjecaju simptone, ali su nositelji i mogu zaraziti druge. Zato je vazna samoizolacija koju ne provodimo radi straha, vecc zbog mogucnosti zaraze svojih najblizih, straijih, svojih susjeda i sugradjana.

ZD
zdip
10:33 17.03.2020.

da ima 100 korona polizo bi ju ko poklopac od jogurta

PL
Playmaker
18:26 17.03.2020.

Ima Grippu i nestat će za tjedan dana i šta sad???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije