Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRITIKE

Otac senzacije US Opena prozvao Đokovića: Narugao se mom sinu, pravi prvak tako se ne ponaša

U.S. Open
MIKE SEGAR/REUTERS
15.09.2023.
u 09:11

Srpski tenisač kopirao je način proslave Amerikanca što su neki protumačili kao izrugivanje

Srpski tenisač Novak Đoković stigao je do 24. Grand slam titule pobjedom na US Openu svladavši u finalu Danila Medvedeva, a u polufinalu je bez izgubljenog seta porazio američku senzaciju turnira Bena Sheltona. Plasman u finale proslavio je imitacijom spuštanja slušalice fiksnog telefona.

To je Sheltonov zaštitni znak i on je put do polufinala na US Openu slavio indentičnim potezima.  Nakon meča novinari su pitali Đokovića zašto je tako slavio pobjedu....

VEZANI ČLANCI:

- Što se tiče radovanja, ukrao sam Benu radovanje! Sviđa mi se ta proslava i jednostavno sam je ukrao - odgovorio je Đoković, ali ne slažu se svi s takvim načinom proslava.

Benov otac Bryan tvrdi da nije u pitanju bila samo kopiranje i krađa proslave, tvrdi da se ponajbolji tenisač svih vremena želio narugati njegovom sinu.

- Novak bi tako rado da ga svi vole... Želio se narugati Benu nakon meča, nije to napravio samo kako bi kopirao njegovu proslavu. Bilo je to da mu se naruga. Šteta je da se šampion poput njega tako ponaša - rekao je Shelton stariji. 

Komentara 4

BR
brancilo2
10:00 16.09.2023.

Samo otac mu nije vidio reakciju i izrugivanje sina Americka posla

DZ
Dalmatinski Zagor
22:31 16.09.2023.

A mali se kao ne izrugiva protivnicima na taj način ! Sad neka se češe !

SD
sdragan
20:56 16.09.2023.

Dakle...kad mali "amer" to radi, onda je simpatični, divno, smiješno...A kad to isto uradi Srbin...Onda je to izrugivanje protivnika??! Hm...Ala mrzim dvostruke standarde...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije