Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE

Otac ju je zlostavljao zbog dečka Hrvata, imala je 120 kg, a sada se preporodila!

Jelena Dokić
Foto: instagram.com/dokic_jelena
1/6
09.05.2021.
u 16:17

Jelena Đokić rođena je u Osijeku. Bila je veliki teniski potencijal. U teniskom je svijetu postala poznata već sa 16 godina kada je srušila Martinu Hingis, a s nepunih 20 godina pobjeđivala je Kim Clijsters, Venus Williams, Justine Henin...

Ipak, život ju je poveo neočekivanim putevima. 

Za vrijeme Domovinskog rata preselila je u Srbijau, a onda u Australiju gdje i dan danas živi sa svojim dečkom Tinom Bikićem. Zajedno su već 16 godina, ali upravo zbog Bikića, Jelena ima velike probleme u životu. Naime, Tin je Hrvat, a to se nikako nije svidjelo njenom ovu koji ju je zbog toga zlostavljao što se odrazilo i na njeno zdravlje. Godinama se borila s depresijom, imala je problema s kilogramima i štitnjačom, a kada je vaga pokazala da ima 120 kilograma, odlučila je sve promijeniti.

Njezino novo putovanje krenulo je 2018. godine kada je krenula skidati kilograme i brinuti o svome zdravlju. Cijeli put pokazuje svojim pratiteljima na društvenim mrežama te ih motivira da se i oni bore sami za sebe. 

Sada ju mnogi uspoređuju s filmskim divama, govore da izgleda bolje nego ikada, a i ona sama ne skida osmijeh s lica.

Napisala je i knjigu 'Neslomljiva', a putuje svijetom i opušta se u prirodi. Potpuno je druga osoba, iako je praktički donedavno bila u paklu depresije i borbe s velikim viškom kilograma.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije