Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV RASPLET

Otac i brat su mu bili na sastanku u jednom klubu, on potpisao za drugi

Halil Jaganjac
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
19.10.2018.
u 16:24

Hrvoje Horvat, trener našičkih “gromova” dobio je veliko pojačanje za nastavak sezone

Halil Jaganjac, sjajni mladi hrvatski rukometni reprezentativac, nakon što je proveo jednu sezonu u Parizu i jednu u Skopju, vraća se u Hrvatsku. Ali ne u PPD Zagreb već u našički Nexe. To je prilično iznenađujući obrat s obzirom na to da su ga “plinari” htjeli dovesti na početku sezone. No, Metalurg je postavio previsoku odštetu i Halil je ostao u Makedoniji. Ali ne zadugo, kada već nije postao “plinar” postao je našički “grom”.

- Sve je dogovoreno i potpisano. Na zadovoljstvo igrača, njegovog bivše kluba, menadžer ai nas. I ako netko misli da će se u Našicama zadržati tek do kraja sezone tu se je grdno prevario. Potpisali smo ugovor do 2021. godine - rekao je Josip Ergović, predsjednik našičkog kluba.

Dolaskom Jaganjca Nexe je postao ozbiljan suparnik zagrebašima u domaćem prvenstvu i kupu, ali i u SEHA Gazprom ligi.

- Po svemu sudeći prvu utakmicu za Nexe odigrat će 30. listopada protiv Vojvodine, nakon reprezentativne stanke - istaknuo je Ergović.

Foto: HRS

Za koliko je novca Halil došao?

- U ugovoru piše da je to poslovna tajna - istaknuo je predsjednik Našičana.

Hrvoje Horvat, trener našičkih “gromova” dobio je veliko pojačanje za nastavak sezone.

- Halilovim dolaskom pojačali smo lijevu stranu napada. Sada na toj šuterskoj poziciji imamo dva odlična igrača, Slovenca Barišića-Jamana i Jaganjca. No, ne igra Jaganjac samo odlično u napadu, već i u obrani. On je odličan igrač u oba smjera - istaknuo je Horvat.

Sada su naglo porasle i ambicije kluba?

- I bez njegovo dolaska cilj je bio izboriti završni turnir SEHA Gazprom lige. No, sada želimo otići i na završni turnir Kupa EHF-a, a to nam je lani izbjeglo za samo jedna pogodak. Halil ima pravo nastupa u Kupu EHF-a, da igramo Ligu prvaka onda ne bi mogao igrati - zaključio ej Horvat.

Zanimljivo, Halilov otac i brat jučer su bili na trosatnom sastanku u PPD Zagrebu. 

>> Pogledajte i tko su najplaćeniji hrvatski sportaši

Komentara 1

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
19:33 19.10.2018.

Bravo Hrvatska Rukometna Budućnost!!!! Bravo Dečko Bravo Hrvatska!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije