Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barry Trotz

Osvojio naslov pa otišao: Trener Washingtona podnio ostavku

Washington Capitals
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
19.06.2018.
u 09:07

"Naravno da smo razočarani Barryjevom odlukom, no zahvaljujemo mu na svemu što je napravio u posljednje četiri godine"

Trener novih NHL prvaka, hokejaša Washington Capitalsa Barry Trotz podnio je ostavku na svoju dužnost samo 10 dana nakon što je momčadi iz američkog glavnog grada osigurao prvi Stanley Cup u 44-godišnjoj povijesti.

Trotz je na klupu Capsa stigao 2014. godine, a momčad je pod njegovim vodstvom dva puta imala najbolji učinak u ligaškom dijelu sezone pa ispadala od Pittsburgh Pengunsa. Ove godine Capsi su bili slabiji u ligaškom dijelu, ali su bili sjajni u doigravanju i osvojili naslov.

Washington Capitals
1/22

"Naravno da smo razočarani Barryjevom odlukom, no zahvaljujemo mu na svemu što je napravio u posljednje četiri godine. Radi se o čovjeku jakog karaktera i integriteta", objavili su Capitalsi.

Prije dolaska u Washington Trotz je 15 godina vodio Nashville Predatorse.

Capitalsi su u finalu sa 4-1 u pobjedama bili bolji od Vegas Golden Knightsa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije