Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkriva Max!

Osvježi se, Ademi: Što mu je za vrijeme utakmice ponudio Arsenalov goman?

Arijan Ademi
Foto: Radiša Mladenović
1/5
12.12.2015.
u 13:15

Radiša Mladenović majstorski je uhvatio trenutak kad se Ademi osvježio uz pomoć Arsenalova vratara Davida Ospine koji mu je ponudio svoju bočicu.

Na startu Lige prvaka sve je tako lijepo izgledalo. Pao je Arsenal 2:1, no odmah nakon završetka krenula je kalvarija Dinamova kapetana Arijana Ademija. Pao je i on, ali na dopinškoj kontroli, nalaz je pokazao da je pozitivan na sintetički anabolički steroid koji koriste i veterinari za povećanje mišićne mase junadi.

Nitko od Dinamovih nogometaša nikad s time nije imao problema, kao ni Ademi na prethodnih šest kontrola. Ademi je popio četverogodišnju suspenziju, a potpuno je nejasno kako se zabranjena supstanca našla u njegovu nalazu.

Legendarni velemajstor fotografije Radiša Mladenović, desetljećima stalni kroničar svih Dinamovih utakmica, uhvatio je na svojoj staroj "leici" trenutak kad se Ademi osvježio uz pomoć Arsenalova vratara Davida Ospine koji mu je ponudio svoju bočicu. U zdravlje...

Ne insinuiramo, samo dokumentiramo da je Ademi za vrijeme utakmice unio u organizam nešto nad čime Dinamovi liječnici nisu imali kontrolu. To je činjenica. 

>>'Pokušat ćemo dovesti Ademija, pa koji trener ga ne bi volio imati u momčadi?'

>>Arijan Ademi pozitivan na steroid koji koriste i veterinari!

Komentara 16

MA
.Marsijanac
16:09 12.12.2015.

Ne insinuiramo, samo dokumentiramo da je Ademi za vrijeme utakmice unio u organizam nešto nad čime Dinamovi liječnici nisu imali kontrolu>>>>>> I jos tome nadodajte da je Ademi PRIVATNO posjecivao doktora u Splitu , koji mu je mogao podvaliti "svastiku".....ii eto vam materije za iducih mjesec dana.

Avatar mg940
mg940
15:24 12.12.2015.

Tko mu je dao i dali je podmetnuo to je sad teško dokazati, šteta, u početku su govorili da je mu to dao dr makedonske repke, vrag će ga znati.

RU
RUKOMET333
15:38 12.12.2015.

nikad vecu glupost nisam citao. pa covjece razmisli prije pisanja clanka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije